-44%

Poistuva tuote! Kosteuttava saippua kuivalle iholle Kehäkukka, Savon Stories

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Kosteuttava kehäkukka palasaippua. Käsin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu saippua sisältää hoitavia öljyjä ja kehäkukkaa. Kosteuttaa, puhdistaa ja kirkastaa kuivaa ihoa. Saippuan raikas pehmeä tuoksu tulee aidosta sitruunaruohon eteerisestä öljystä. Saippua on pakattu kauniiseen ja ekologiseen paperikääreeseen. Käären tekstit ovat pääkuvasta poiketen Ranskaksi.

Savon Storiesin palasaippua on paljon enemmän kuin tavanomainen saippua!  Savon Stories tuotteet ovat orgaanisia ja vegaanisia eikä niitä ole testattu elämillä. Saippuat on valmistettu kylmäsaippuoimalla. Kylmäsaippuoinnissa saippuamassaa ei kuumenneta, joten  raaka-aineet säilyvättävät kaikki hyvää tekevät ominaisuutensa. Myös pakkaukset ovat ihastuttavat ja tuotteet sopivat vaikka lahjaksi.

Varasto loppu

Koko: 110 g
Incredients: huile d’olive vierge extra bio (sodium olivate); eau de source (aqua); beurre de karité bio (sodium sheabutterate); huile de coco bio (sodium cocoate); huile de pepins de tournesol bio (sodium sunflowerate); beurre de cacao bio (sodium cocoabutterate); huile de essentielle bio citronelle (cymbopogon schoenanthus); calendula bio (calendula officinalis; [naturally occuring: citral, citronellol, limonene, linalol].
Valmistaja: Savon Stories, Ranska