Saippua Appelsiini, inkivääri ja kaneli, Savon Stories

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Talvinen palasaippua. Käsin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu saippua sisältää hoitavia öljyjä ja kanelia. Lempeä saippua sopii kaikille ihotyypeille. Saippuan lämmin talvinen tuoksu tulee aidoista appelsiinin, kanelin ja inkiväärin eteerisestä öljystä. Saippua on pakattu kauniiseen ja ekologiseen paperikääreeseen. Käären tekstit ovat pääkuvasta poiketen Ranskaksi.

Savon Storiesin palasaippua on paljon enemmän kuin tavanomainen saippua!  Savon Stories tuotteet ovat orgaanisia ja vegaanisia eikä niitä ole testattu elämillä. Saippuat on valmistettu kylmäsaippuoimalla. Kylmäsaippuoinnissa saippuamassaa ei kuumenneta, joten  raaka-aineet säilyvättävät kaikki hyvää tekevät ominaisuutensa. Myös pakkaukset ovat ihastuttavat ja tuotteet sopivat vaikka lahjaksi.

Varasto loppu

Koko: 110 g
Incredients: huile d’olive vierge extra bio (sodium olivate); eau de source (aqua); beurre de karité bio (sodium sheabutterate); huile de pepins de tournesol bio (sodium sunflowerate); huile de coco bio (sodium cocoate); beurre de cacao bio (sodium cocoabutterate); huile de risin bio (sodium castroate); huiles essentielles bio: orange, cannelle & gingembre (citrus sinensis, cinnamomum cassia, zingiber officinale); [naturally occuring: benzyl benzoate, cinnamyl alcohol, cinnmal, citral, coumarin, eugenol, géraniol, limonene, linalol] cannelle bio (cinnamomum cassia).
Valmistaja: Savon Stories, Ranska