-50%

Poistuva tuote! Saariston suolasaippua, Saaren Taika (Ranska)

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Saaren Taika suosikki Saariston Suolasaippua on uudistunut! Saariston suolasaippua sisältää nyt ihoa ravitsevaa Kuolleenmeren suolaa. Ihana ja riittoisa saippua, jossa on kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään ylimääräistä.

Kuolleenmeren suolan hyödyt ovat olleet jo pitkään tiedossa ja sitä onkin käytetty jo kauan kosmetiikan valmistamisessa. Kuolleenmeren suola sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä mineraaleja, kuten magnesiumia, kalsiumia, jodia, natriumia, kaliumia ja sinkkiä.

Magnesium – edistää solujen aineenvaihduntaa, nopeuttaa ihokudoksen paranemista, rauhoittaa vaurioitunutta ihoa, suojaa ihoa allergioita aiheuttavilta mikrobeilta.

Kalsium – tasapainottaa seebumia, parantaa ihon kosteutta, edistää solujen uudistumista, ehkäisee ryppyjä ja juonteita.

Rikki – Luonnollinen desinfiointiaine, puhdistaa ihoa, puhdistaa kehoa, edistää hiusten kasvua.

Bromidi – Rauhoittaa ihoa, lievittää lihaskouristuksia, rauhoittaa hermoja, korjaa ihosoluja, elvyttää ihoa.

Kalium – kosteuttaa tehokkaasti, vähentää turvotusta.

Natrium – puhdistaa ihoa, lievittää jäykkiä ja kipeitä lihaksia, auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, ennaltaehkäisee ihon vanhenemisen merkkejä, kuorii kuollutta ihosolukkoa.

Saariston Suolasaippua on hajusteeton. Se on hyvin vaahtoava saippua jokapäiväiseen käyttöön vaativallekkin iholle. Suola sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen. Suolan tiedetään ehkäisevän myös hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä.

Varasto loppu

Koko: noin 120 g
INCI: Sodium Cocoate, Maris Sal, Sodium Olivate, Aqua, Glyserin, Sodium Shea Butterate, Sodium Safflowerate
Ainesosat: Saippuoitu kookosöljy (luomu), Kuolleenmeren suola, saippuoidut oliiviöljy (luomu), puhdasta pohjavettä saaristosta, glyseriini, sheavoi (luomu), ohdakeöljy

Saariston suolasaippua on valmistettu Saaren Taian omalla reseptillä käsityönä Ranskassa.

Saaren Taika tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja lisäaineettomia. Tuoksuina on käytetty aitoja eteerisiä öljyjä.