Puutarhurin Hunajasaippua, The Honey Story

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Käsintehty puutarhurin hunajasaippua. Kotimainen Honey Gardener saippua puhdistaa multasormen kädet tehokkaasti. Kehäkukka ja maissi kuorivat ihoa hellävaraisesti. Voipuun öljy ja neitsytoliiviöljy ravitsevat ihoa ja palauttavat ihon pehmeyden. Mehiläisvaha ja hunaja auttavat säilyttämään ihon kosteuden. Hunajan lisäksi saippuassa tuoksuvat aidot melissan, rosmariinin ja vaniljan eteeristen öljyt.

Saippua koostuu ainoastaan luonnollisista ainesosista, eikä siinä ole väriaineita eikä keinotekoisia aromeja. Kehäkukka ja jauhettu maissi tekevät saippuasta kuorivan, mikä auttaa puhdistamaan käsiin syöpyneen lian tehokkaasti. 

Varasto loppu

Koko: 90 g
Sisältää: Oliivöljy, Kookosöljy, Risiiniöljy, Mehiläisvaha, Palmuöljy, Karitevoi, Hunaja, Maissijauho, Calendula Officinalis, Melissan, rosmariinin ja vaniljan eteeriset öljyt.

Honey Story on kotimainen perheyritys. Pieni mehiläistila sijaitsee Myllyniemen vanhan kartanon kukkapeltojen keskellä. Hunajan lisäksi Honey Story valmistaa käsin hunajan inspiroimaa ihanaa luonnonkosmetiikkaa, jonka valmistuksessa kon käytetty ainoastaan luonnollisia aromeja ja öljyjä.

SKU PR/00491 Osastot , Avainsanat ,