Puutarhurin Hunajakäsivoide, Honey Story

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Honey Gardener hunajakäsivoide puutarhurille. Honey Gardener tuo avun puutarhatöiden kuivattamille ja karhentamille käsille. Sopii hyvin myös maataloustöitä tekeville ja muille ahkerille käsille! Kookos-­ ja voipuun öljyt ravitsevat ja kosteuttavat, sekä palauttavat iholle sen pehmeyden ja elastisuuden. Neitsytoliiviöljyyn uutettu kuisma, ratamo ja kehäkukka auttavat parantamaan käsiesi pieniä halkeamia, haavoja ja ärsytystä. Melissan, salvian ja laventelin eteeriset öljyt poistavat jännitystä käsistä ja auttavat rentouttamaan kovan työpäivän jälkeen.

Varasto loppu

Koko: 50 g
Ainesosat:
  Kookosöljy, Karitevoi, Oliiviöljy, Kuisma, Kehäkukka, Piharatamo, Hunaja, Mehiläisvaha, E­vitamiini, Salvia öljy, Sitruunamelissa öljy, Laventeli eteerinen öljy

Honey Story on kotimainen perheyritys. Pieni mehiläistila sijaitsee Myllyniemen vanhan kartanon kukkapeltojen keskellä. Hunajan lisäksi Honey Story valmistaa käsin hunajan inspiroimaa ihanaa luonnonkosmetiikkaa, jonka valmistuksessa kon käytetty ainoastaan luonnollisia aromeja ja öljyjä.

SKU PR/00490 Osastot , Avainsanat ,