Garden Girl Puutarhapäiväkirja

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Ihana puutarhapäiväkirja on kuvitettu kauniilla puutarha-aiheisilla vesivärikuvilla. Voit aloittaa päiväkirjan pitämisen mihin aikaan vuodesta tahansa ja käyttää samaa kalenteria vaikka useamman vuoden. Kalenterimerkinnöistä on mukava katsella edellisten vuosien puutarhamerkintöjä ja verrata niihin kuluvaa vuotta.

Kalenteri on pehmeäkantinen ja sen voi sulkea kuminauhalla. Kirjassa on 96 sivua. Kirjassa ei ole vuosisidonnaisia päivänmäärämerkintöjä, vain kuukaisien nimet. Jokaiselle kuukaudelle on varattu 4 aukeamaa, joista kaksi on kuvitettua. Kuukausien nimet on englanniksi. 

Varasto loppu

Koko: A5 (14,7 x 21 cm), 96 sivua.
Valmistaja:
Garden Girl

Ruotsalaisen Garden Girlin mallisto on täynnä kauniita ja käytännöllisiä puutarhavaatteita ja -asusteita. Ihanan romanttiset kukkakuviot hurmaavat Garden Girlin perustajan Petra Maisonin suunnittelemissa puutarhakäsineissä, esiliinoissa ja muissa puutarha-asusteissa. Puutarhanhoito ei ole vain harrastus, se on elämäntyyli!