Käsintehty penaali Betsy turkoosi, Nova Melina

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Tämän kauniin monikäyttöisen pussukan on sinulle valmistanut  helsinkiläinen käsityöläinen Nova Melina. Vetoketjullinen pussukka palvelee sinua mielellään penaalina, silmälasipussina, meikkipussina tai yleispussina pitämässä penet tavarasi järjestyksessä isomman laukkusi sisällä.

Kankaana on käytetty Liberty Londonin kukkakuviollista turkoosi-vihreää Betsy kangasta. Päällikankaan taustapuolelle on kiinnitetty tukikangas, joten pussukka pysyy ryhdikkäänä ja kestää käytössä.  Pussukka on vuoritettu musta-valkopallollisella puuvillakankaalla. Turkoosikukalliseen kankaaseen on yhdistetty kaunis limen värinen vetoketju. Vetoketjun vetimessä on tekonahkainen irrotettava nauha.

Varasto loppu

Leveys: 22 cm
Korkeus: 11,5 cm
Materiaali: 100 % puuvilla
Valmistaja: Nova Melina

Liberty of Londonin Liberty Art -kankaita kuvastavat klassisen kauniit kukat, viehättävät, eläväiset ja intensiiviset väripaletit sekä herkät, yksityiskohtaiset printit. Libertyn jo legendaariseen maiseeseen nousseet Englantilaiset kankaat on painettu uskomattoman pehmeälle, hienolle ja tiiviisti kudotulle Tana Lawnin 100% puuvillakankaalle.

Betsy kangas on suunniteltu Libertylle vuonna 1933. Kankaan suunnittelijasta tiedetään vain nimikirjaimet DS. Betsy kuosissa on luonnonvalkoisella pohjalla turkooseja, vihreitä, vadelman punaisia ja murretun oransseja kukkia sekä vihreitä lehtiä.