-50%

Käsintehty pussukka leveällä pohjalla Dynasty keltainen, Nova Melina

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Tämän kauniin monikäyttöisen pussukan on sinulle valmistanut  helsinkiläinen käsityöläinen Nova Melina. Vetoketjullinen pussukka palvelee sinua mielellään penaalina, meikkipussina tai yleispussina pitämässä penet tavarasi järjestyksessä isomman laukkusi sisällä. Vuoritetun pussin suuaukko aukeaa isoksi, joten pussukan koko sisällön saa helposti esille.

Kankaana on käytetty Liberty Londonin kaunista kelta-valkoista Dynasty puuvillakangasta. Pussukka on vuoritettu harmaanvihreällä pikkupilkullisella puuvillakankaalla. Keltaiseen kankaaseen on yhdistetty  tumman violetti vetoketju.

Varasto loppu

Leveys: 25 cm
Korkeus: 10 cm
Pohjan leveys: 6 cm
Materiaali: 100 % puuvilla
Valmistaja: Nova Melina

Liberty of Londonin Liberty Art -kankaita kuvastavat klassisen kauniit kukat, viehättävät, eläväiset ja intensiiviset väripaletit sekä herkät, yksityiskohtaiset printit. Libertyn jo legendaariseen maiseeseen nousseet Englantilaiset kankaat on painettu uskomattoman pehmeälle, hienolle ja tiiviisti kudotulle Tana Lawnin 100% puuvillakankaalle.