Puhdas Itämeri Särkisalon suolasaippua, Saaren Taika

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Saaren Taika on lähtenyt mukaan yhteen ehkä tärkeimpänä pitämäänsä hankkeeseen luontomme hyväksi, nimittäin toimimaan Itämeren puhtauden ja pelastamisen hyväksi John Nurmisen säätiön Puhdas Itämeri -hankkeen kautta. Tästä saippuasta lahjoitetaan 5€/myyty saippua lyhentämättömänä Itämeren hyväksi. Tällä 5 eurolla pystytään mm. vähentämään Itämeren sinileväkuormaa n. 25 kilon verran, eli aika huikea määrä yhdellä saippualla, eikö totta!

Viiden euron lisäksi Puutarhurin Maja lahjoittaa jokaisesta myydystä saippuasta 2 € John Nurmisen säätiön Puhdas Itämeri -hankkeelle! Yhteensä siis jokainen saippua tekee hyvää 7 € edestä.

Itämeri saippua on myös hieno ja ajatuksella hankittu lahja luonnon ystävälle! Saariston suolasaippua on hajusteettomana mukava antaa lahjaksi myös miehille ja hajusteyliherkille.

Saaren Taika Särkisalon suolasaippua on merisuolaa sisältävä eteerisillä öljyillä tuoksutettu saippua. Särkisalon suolasaippua on hyvin vaahtoava ja silti runsaasti suolaa sisältävä saippua jokapäiväiseen käyttöön. Suola sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen. Suolan tiedetään ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä. Saippuan sisältämä sheavoi tekee siitä vielä hellävaraisemman ja kosteuttavamman saippuan. Saippua on vegaaninen. Saippuan sisältämä suola ei ole karkeaa.

Rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteeriset öljyt antavat saippualle raikkaan eteläisen meren tuoksun.

Varasto loppu

Koko: noin 140 – 150 g
Valmistaja: Saaren Taika
Ainesosat: Saippuoidut kookosöljy, oliiviöljy, sheavoi, ohdakeöljy, merisuola ja rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteerisiä öljyjä

Saaren Taika tuotteet valmistuvat käsityönä luonnon helmassa Särkisalon saaristossa. Raikkaan erilaiset luonnonkosmetiikkatuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja lisäaineettomia. Tuoksuina on käytetty aitoja eteerisiä öljyjä.