Käsintehty pussukka Syreeni pinkki, Nova Melina

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Tämän suloisen pussukan on sinulle valmistanut  helsinkiläinen käsityöläinen Nova Melina. Pussukka on juuri sopivan kokoinen kolikko- ja korttikukkaroksi. Se kulkee kätevästi mukanasi taskussa tai laukussa.

Kankaana on käytetty Liberty Londonin kukkakuviollista Archive Lilac kangasta. Päällikankaan taustapuolelle on kiinnitetty tukikangas, joten pussukka pysyy ryhdikkäänä ja kestää käytössä.  Pussukka on vuoritettu oranssi-valkoraidallisella puuvillakankaalla. Pinkkiin kankaaseen on yhdistetty raikas valkoinen vetoketju. Vetoketjun vetimessä on tekonahkainen irrotettava nauha.

Varasto loppu

Leveys: 9,5 cm
Korkeus: 11 cm
Materiaali: 100 % puuvilla
Valmistaja: Nova Melina

Liberty of Londonin Liberty Art -kankaita kuvastavat klassisen kauniit kukat, viehättävät, eläväiset ja intensiiviset väripaletit sekä herkät, yksityiskohtaiset printit. Libertyn jo legendaariseen maiseeseen nousseet Englantilaiset kankaat on painettu uskomattoman pehmeälle, hienolle ja tiiviisti kudotulle Tana Lawnin 100% puuvillakankaalle.

Archive Lilac kankaan syreenin kuva löytyi pikkuruisesta paperista Libertyn arkistosta. Kangas on Liberty Londonin Alice in Wonderland kokoelmasta. Liisa ihmemaassa kirjassa puhuvat kukat auttavat Liisaa hänen seikkailuissaan. En tiedä osaavatko kankaan syreenit puhua, mutta niiden kesäisen tuoksun voi melkein haistaa!