-66%

Pelargoni deovoide, Kaurilan sauna

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Pelakuu, pielikki, pielikukka. Pelargonit ovat ihastuttavia kukkia! Ihastuttava on myös tämä  kauniiseen purkkiin pakattu pelargonin tuoksuinen deovoide. Pelargonin tuoksu muistuttaa ruusua.

Deovoide on deodorantti uudessa muodossa. Se on helppokäyttöinen ja miellyttävä.  Kaurilan saunan deovoide on täysin vegaaninen tuote. Deodorantti ei sisällä lainkaan alkoholia, alumiinia, väriaineita tai eläinperäisiä ainesosia! Deodoranttivoide on sinulle turvallinen sekä ekologinen ja eettinen valinta. Deovoide on valmistettu käsityönä Helsingissä.

Deovoiteen käyttö on helppoa: Ota deovoidetta herneenkokoinen nokare, sulata sormiin ja levitä kainaloihin. Voit käyttää deodaranttivoidetta myös jalkapohjiin.

Varasto loppu

Koko: 50 ml
Valmistaja: Kaurilan sauna

Kaurilan sauna on yleinen sauna Helsingin sydämessä. 1800-luvulta oleva tupa, kiukaan pehmeät ja viipyilevät löylyt sekä kynttilän liekkien lepatus luovat ainutlaatuisen tunnelman. Kaurilan saunan omat käsityönä valmistetut luonnonkosmetiikkatuotteet ovat ekologisia ja eettisiä. Tuotteet kohtelevat ihoasi hellästi ja ovat riittoisia käytössä.