-61%

Poistuva tuote! Palashampoo Rhassoulsavi rasvaisille hiuksille, Savon Stories

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Puhdistava ja raikastava palashampoo helposti rasvoittuville hiuksille. Käsin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu shampoopala sisältää hoitavia öljyjä, aloeveraa ja puhdistavaa rhassoulsavea. Shampoossa tuoksuvat aidot eteeriset öljyt: laventeli ja pelargoni. Shampoo on pakattu kauniiseen ja ekologiseen paperikääreeseen.

Savon Storiesin shampoopala on paljon enemmän kuin tavanomainen shampoo!  Savon Stories tuotteet ovat orgaanisia ja vegaanisia eikä niitä ole testattu elämillä. Saippuat on valmistettu kylmäsaippuoimalla. Kylmäsaippuoinnissa saippuamassaa ei kuumenneta, joten  raaka-aineet säilyvättävät kaikki hyvää tekevät ominaisuutensa. Myös pakkaukset ovat ihastuttavat ja tuotteet sopivat vaikka lahjaksi.

Käyttö: Levitä kevyesti kosteisiin hiuksiin. Hiero hiuspohjaa ja hiuksia. Huuhtele runsaalla vedellä. Halutessasi lisähoitavuutta voit huuhdella hiukset laimennetulla omenaviinietikalla. Siirtyessäsi nesteshampoon käytöstä palashampooseen, hiuksilta voi mennä muutama pesu aikaa tottua uuteen erilaiseen shampooseen.

Varasto loppu

Koko: 70 g
Incredients: huile d’olive extra vierge bio (sodium olivate); eeu de source (aqua); beurre de karité bio (sodium sheabutterate); huile de coco bio (sodium cocoate); huile de tournesol bio (sodium sunflowerate); huile d’argan bio (argania spinosa kernel oil); argile de rhassoul (moroccan lava); huile de ricin bio (sodium castroate); huile de lavande bio (lavandula angustifolia flower oil); huile de géranium rosat bio (pelargonium roseum flower oil); aloe vera bio (aloe barbadensis leafe juice extract);  [naturally occuring: citral, citronellol, geraniol, limonene, linalool].
Valmistaja: Savon Stories, Ranska