-38%

Poistuva tuote! Palashampoo Banaani normaaleille hiuksille, Savon Stories

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Ihanan tuoksuinen palashampoo normaaleille hiuksille. Käsin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu shampoopala sisältää hoitavia öljyjä ja aitoa banaania. Shampoossa tuoksuvat aidot eteeriset öljyt: pelargoni, litsea ja sitrushedelmä yuzu. Shampoo on pakattu kauniiseen ja ekologiseen paperikääreeseen.

Savon Storiesin shampoopala on paljon enemmän kuin tavanomainen shampoo!  Savon Stories tuotteet ovat orgaanisia ja vegaanisia eikä niitä ole testattu elämillä. Saippuat on valmistettu kylmäsaippuoimalla. Kylmäsaippuoinnissa saippuamassaa ei kuumenneta, joten  raaka-aineet säilyvättävät kaikki hyvää tekevät ominaisuutensa. Myös pakkaukset ovat ihastuttavat ja tuotteet sopivat vaikka lahjaksi.

Käyttö: Levitä kevyesti kosteisiin hiuksiin. Hiero hiuspohjaa ja hiuksia. Huuhtele runsaalla vedellä. Halutessasi lisähoitavuutta voit huuhdella hiukset laimennetulla omenaviinietikalla. Siirtyessäsi nesteshampoon käytöstä palashampooseen, hiuksilta voi mennä muutama pesu aikaa tottua uuteen erilaiseen shampooseen.

Varasto loppu

Koko: 70 g
Ingredients: organic whole banana (musa sapientum); organic extra virgin olive oil (sodium olivate); organic shea butter (sodium sheabutterate); organic coconut oil (sodium cocoate); organic sunflower oil (sodium sunflowerate) organic jojoba (simmondsia chinensis) seed oil; organic castor oil (sodium castorate); organic cocoa butter (sodium cocobutterate); organic rose geranium (pelargonium graveolens) flower oil; organic may chang (litsea cubeba) fruit oil and organic yuzu (citrus junos) peel oil; [naturally occuring citral, geraniol, citronellol, limenone, linaloon].
Valmistaja: Savon Stories, Englanti