Orangery Puutarhakengät, jäljellä koko 37

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Mukavat ja kauniit kukkakuviolliset puutarhakengät. Kiva kesäinen vaihtoehto kumisaappaille. Kengät on helppo sujauttaa jalkaan puutarhatöihin lähtiessä. Pohjassa on karkea kuviointi liukastumisien estämiseksi. Kenkien päällimateriaali on kumia ja vuori puuvillaa.

Briersin Orangery kuosi on saanut inspiraation englannin vesiteiden kukista. Orangery on lempeän iloinen, aivan kuin aurinkoinen kesäpäivä. Orangery kuvion on suunnitellut englantilainen taiteilija Julie Dodsworth. Julie asuu ja tekee taidetta Calamity Jane nimisellä kanavaveneellään. Hän käyttää maalauksissaan perinteistä 1800-luvun tekniikkaa. Orangery mallistossa on mm. puutarhatyökaluja, puutarhahanskoja ja muita asusteita.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Koot: 37 (sisämitta n. 23,8cm), 38 (sisämitta n. 24,3cm) ja 39 (sisämitta n. 25,1cm)
Materiaali: ulkopuoli kumia, sisäpuoli 100% puuvilla
Merkki: Briers

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto, jota myydään maailman ympäri.