Neulahuovutus askartelupaketti Punarinta Kranssi, The Crafty Kit Company

26,90 

Hauska tarvikepaketti neulahuovutukseen. Paketin materiaaleista voit tehdä itsellesi pienen kranssin, jota somistaa punarinta. Paketissa on selkeät kuvalliset englanninkieliset ohjeet sekä kaikki tarvikkeet mitä tarvitset linnun huovuttamiseen.

Tämä materiaalipaketti sopii hyvin ensimmäistä kertaa neulahuovutusta kokeilevalle. Askartelupaketti on pakattu kauniiseen rasiaan ja  se sopii mainiosti myös lahjaksi. Paketti sisältää 100 % huovutusvillaa mallin mukaan, kranssin, huovutusneuloja, vaahtomuovialustan, silmät, ripustusnarun ja värilliset ohjeet. Suunniteltu ja valmistettu Skotlannissa.

  • Taitotaso: sopii aloittelijalle
  • Ohjeiden kieli englanti
  • Valmistumisaika noin 2 tuntia
  • Suositusikä +10 vuotta

HUOM! Paketti sisältää terävän neulan, ei pienten lasten ulottuville.

Varastossa

Valmiin työn koko: noin 16 cm, kranssin halkaisija n. 19 cm
Merkki: The Crafty Kit Company

Neulahuovutus on kiva ja helposti aloitettava harrastus. Neulahuovutuksessa ei käytetä vettä kuten tavallisessa huovutuksessa, vaan neulahuovutus tehdään tähän tarkoitukseen suunnitellulla neulalla. Neulan päässä on pieniä väkäsiä. Neulahuovutuksessa villakuidut kiinnitetään toisiinsa pistelemällä neulaa useita kertoja villakimppujen läpi. Näin muodostetaan eri värisistä huovutusvilloista haluttu muoto ja väritys. Tämän paketin avulla pääset tutustumaan neulahuovutukseen ja taitojen karttuessa voit alkaa suunnitella vaikka omia malleja!