Micro Leaf aloituspaketti, lehtikaali ja kurkkuyrtti

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Aloituspaketti microleafien eli miniversojen kasvattamiseen. Paketti sisältää kaiken tarvittavan: kasvatuslaatikon, 6 litraa multaa sekä pussit lehtikaalin ja kurkkuyrtin siemeniä. Miniversot ovat monikäyttöisiä. Vitamiinipitoisissa lehtikaalin versoissa on mieti kaalin maku. Lehtikaalin versot sopivat mainiosti esimerkiksi salaattiin. Kurkkuyrtti maistuu kurkulta. Sen versot sopivat salaatteihin, leivän päälle ja rapuruokien kanssa nautittavaksi.

Näin onnistut kurkkuyrtin ja lehtikaalin versojen kasvatuksessa:

  1. Täytä kasvatuslaatikko taimi- tai kukkamullalla.
  2. Kastele multa hyvin ja levitä yhden annospussin siemenet tasaisesti mullan pinnalle. Lehtikaalin siemenpussista riittää kahteen kasvatuskertaan.
  3. Peitä siemenet ohuella multakerroksella.
  4. Aseta laatikko lämpimään ja valoisaan paikkaan. Talvella kylvös voi hyvin kasvivalon alla. Valoksi sopii kasvivalon puuttuessa myös tavallinen energiansäästö- tai loisteputkivalaisin. valon on hyvä olla mahdollisimman lähellä laatikkoa.
  5. Suihkuttele kylvöstä ensimmäisinä päivinä suihkepullolla, myöhemmin voit käyttää kastelukannua.
  6. Poista kansi kun versot ovat noin 2 cm korkuisia.
  7. Kurkkuyrtin sato on valmista korjattavaksi noin 8-10 päivää kylvön jälkeen, kun versot ovat muutaman cm korkuisia. Lehtikaalin sato on valmista korjattavaksi noin 12-18 päivää kylvöstä, kun versot ovat noin 5 cm korkeita.

Paketti sisältää:

Varasto loppu

Valmistaja: Nelson Garden, multa Kekkilä

SKU PR/00155 Osasto Avainsanat ,