Mattapintainen viimeistelypinnoite – Tuff Top Coat, Frenchic

23,90 

Frenchicin Tuff Top Coat on uusi  mattapintainen viimeistelypinnoite. Sillä saat kestävän matan pinnan esimerkiksi työtasoille, keittiön pöydille, lasten kalusteille ja muille kovalle kulutukselle joutuville ja lisäsuojaa vaativille pinnoille. Tuff Top Coat – viimeistelypinnoite täyttää ISO 11998 -luokan 1 märkähankausluokan vaatimukset.  Pinnoite kestää hyvin hankausta ja pesua. Tuff Top Coat on mattalakan tapainen, mutta liuotinaineeton suoja kalkkimaalille.

Tuff Top Coatia voi käyttää myös ulkona. Ulkokalusteet suositellaan säilytettävän talven ajan sisätiloissa. Frenchicin Finishing Coatin tapaan myös tämä tuote on todella monipuolinen. Sitä voidaan käyttää maalattujen pintojen päällä antamaan lisäsuojaa, huokoisten pystysuorien pintojen kuten betonin, lasittamattomien laattojen ja tiilien suojaamiseen. Tuff Top Coat sopii käytettäväksi myös Frensheen metallijauheiden kanssa.
Tuff Top Coat saavuttaa täyden kovuutensa 16:ssa tunnissa. Vesiohenteinen, ei sisällä UV-suojaa.

Työohje: Levitä vähintään kaksi ohutta kerrosta. Parhaiten levittämiseen soveltuu Frenchicin litteä sivellin. Voidaan levittää myös sienellä. Kasta sieni pinnoitteeseen, purista ylimääräinen neste pois ja pyyhi pinta tasaisin vaakavedoin. Anna kuivua 30min – 1h kerrosten välillä. Pinta saavuttaa täydelllisen kovuutensa 16 tunnin jälkeen.

HUOM! Jos työskentelyolosuhteet ovat liian kuumat (auringossa) tai kylmät tai pinnoitetta laitetaan liian paksulti, saattaa pintaan jäädä epätasaisuuksia, kuten siveltimen jälkiä. Huomioi myös, että pinnoite korostaa pinnan uurteita ja koloja enemmän kuin mattapintainen maali.  Kokeile ennen projektin aloitusta huomaamattomaan kohtaan miten pinnoite vaikuttaa sävyyn ja pintaan.

Varastossa

Koko: 500 ml
Riittoisuus: noin 14 m2 / litra (500 ml pullo riittää noin 7 m2 per kerros)
Valmistaja: Frenchic, Englanti