-28%

Poistuva tuote! Luomu Sheavoi 100 ml, Fiini Naturally

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Fiini Naturally sheavoi. Puhdistamattomasta luomusheavoista vispattu täyteläinen voide sopii niin vartalolle kuin kasvoillekin. Sheavoi kosteuttaa, suojaa ja hoitaa ihoa. Se sisältää mm. A- ja E-vitamiineja, ihoa hoitavia rasvahappoja sekä luonnostaan UV-suojan (n. SK6).

Vispattu sheavoi on erinomainen kuivalle tai atooppiselle iholle ja sopii myös vauvojen ihonhoitoon. käsivoiteena, huulivoiteena, kuivien hiusten latvoihin, kuiville kantapäille tai jaloille, partaan, atooppiseen ihottumaan tai koko vartalolle. Pehmitä voidetta käsien välissä ennen levittämistä. Säilöntäaineeton, tuoksuton (shean oma mieto tuoksu on jäljellä) ja väriaineeton.

Tuote on valmistettu puhdistamattomasta sheavoista, jossa on kaikki sheavoin hoitavat ominaisuudet tallella. Sheavoitamme ei ole missään vaiheessa altistettu kemiallisille käsittelyille. Voiteessa on jäljellä käsittelemättömän sheavoin mieto ominaistuoksu. Valkoisen värinsä se saa vispauksen seurauksena.

Varasto loppu

Koko: noin 100 ml
INCI: *Butyrospermum Parkii (shea)
Valmistaja: Fiini Naturally, Isokyrö

*luomuraaka-aine

100% biohajoava, ekologinen ja vegaaninen.