-50%

Poistuva tuote! Lomakastelija 5 kpl paketti, Nelson Garden

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Lomakastelija huolehtii ruukkukasviesi ja kukkiesi kastelusta sillä aikaa kun olet poissa. Edullinen ja helppo tapa huolehtia loman aikaisesta kastelusta. Paketti sisältää 5 lomakastelijaa. Isoimpiin ruukkuihin ja paljon vettä tarvitseville kasveille kannattaa laittaa kaksi kastelijaa. Lomakastelijan toimintaperiaate on yksinkertainen. Se ei tarvitse toimiakseen sähköä tai juoksevaa vettä, avoin vesiastia esimerkiksi sanko riittää. Kastelijat ovat uudelleen käytettäviä ja mahtuvat pieneen tilaan.

Varasto loppu

Määrä: 5 kpl
Merkki: Nelson Garden

Käyttö:

  1. Laita lomakastelija veteen noin 12 tunniksi. Varmista, että koko naru on kastunut.
  2. Tarkista, että lomakastelijan lanka tulee noin 4 cm ulos muoviputkesta. Aseta kastelijan pää ruukun multaan tehtyyn koloon siten että koko narun pää ja myös osa muoviputkea jää mullan pinnan alle. Painele multa tiiviisti narun ympärille.
  3. Laita narun toinen pää vesiastiaan. Vesiastian veden pinta kannattaa olla hieman alempana kuin ruukun mullan pinta. jos veden pinta on korkeammalla saattaa kastelija kastella liikaa.

Vinkki 1. Aseta kastelija paikoilleen jo hyvissä ajoin ennen lomaa. Näin pystyt varmistamaan, että kastelija lähtee toimimaan ja tekemään tarvittaessa hienosäätöä.

Jos lomakastelija kastelee liikaa:

  • Aseta vesiastia alemmaksi tai ruukku ylemmäksi
  • Tarkista, että ruukussa on reikä pohjassa

Jos lomakastelija ei kastele tarpeeksi:

  • Tarkista, että kastelijan pää on kunnolla mullan alla ja mullan pinta on aseteltu tiiviisti narun ympärille
  • Tarkista, että kastelijan koko naru on kastunut ja tarvittaessa kastele se upottamalla veteen
  • Lisää ruukkuun toinen kastelija
  • Nosta vesiastiaa ylemmäs tai laske ruukkuja alemmas