Lazy Range Vahallinen kalkkimaali Hot As Mustard 150 ml, Frenchic

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

150 ml pikkupurkilla maalaat esimerkiksi pienen huonekalun, kuten jakkaran tai kokeilet maalin sävyä ja sopivuutta.

Frenchic Lazy Range kalkkimaalissa on vaha valmiina! Sitä ei tarvitse erikseen suojata, kuten perinteisiä kalkkimaaleja. Maali on vesipohjainen ja myrkytön. Helppokäyttöinen kalkkimaali toimii monenlaisilla pinnoilla, myös ilman pohjamaalia. Maali levittyy kauniisti ja valmiista pinnasta tulee hyvin kulutusta kestävä. Lazy Range maali on mattapintainen ja voit halutessasi kiillottaa sen puhtaalla väriäpäästämättömällä kankaalla.

Maali on paksua, hyvin peittävää ja riittoisaa. Se on miedon ja miellyttävän tuoksuinen, joten sitä on mukava käyttää myös sisätiloissa. Frenchic maaleja voi käyttää turvallisin mielin myös lastenhuoneessa ja leluissa, sillä ne on EN71-3 sertifioitu (leluturvallisuus standardi).

Lazy Range kalkkimaalilla voit maalata esimerkiksi mineraalipohjaisia pintoja kuten betonia, tiiltä ja kipsiä, sekä muita kuivia, imukykyisiä ja rasvattomia pintoja, kuten lasikuitutapettia, puuta, kipsilevyä ja jopa kangasta!

Lue lisää Lazy range maalista sekä maalin käyttöohjeet!

Varasto loppu

Koko: 150 ml
Riittoisuus: noin 10 m2 / litra (150 ml purkki riittää noin 1,5 m2 per kerros)
Valmistaja: Frenchic, Englanti

HUOM! Värit saattavat näyttää erilaisilta eri näytöillä.