-20%

Krakelointiaine Easy Crackle 250 ml, Frenchic

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Frenchic Easy Crackle krakelointiaineella voit luoda mielenkiintoisia vanhan krakeloituneen maalin näköisiä pintoja. Krakelointiaine levitetään kahden erivärisen Frenchic maalin väliin. Päällimmäinen maalikerros krakeloituu ja alimmainen maalikerros näkyy krakeloituneen maalin alta. Frenchic Easy Cracklea turvallisin mielin myös lastenhuoneessa ja leluissa, sillä se on EN71-3 sertifioitu (leluturvallisuus standardi).

Varasto loppu

Levitä ensimmäinen kerros Frenchic maalia ja anna sen kuivua täysin. Sekoita Frenchic krakelointiaine huolellisesti. Levitä Frenchic krakelointiainetta siveltimellä samansuuntaisesti ensimmäisen maalikerroksen kanssa. Anna krakelointiaineen kuivua kokonaan ennen seuraavan kerroksen levittämistä (mielellään jopa seuraavaan päivään asti). Levitä päällimmäinen maalikerros pensselillä tai vaahtomuovitelalla poikittain alimpiin kerroksiin nähden. Vältä maalaamasta samasta kohtaa kovin moneen kertaan. Krakelointi alkaa välittömästi ja muodostuneet railot peittyvät, jos sudit pintaa edestakaisin. Anna maalin kuivua ja seuraa kuinka krakelointipinta muodostuu! Suojaa tämän jälkeen tuote vahalla tai Frenchic Finishing Coatilla. Pese maalisiveltimet saippualla lämpimässä vedessä heti käytön jälkeen.

Vinkki 1. Krakelointia kannattaa harjoitella testikappaleella ennen varsinaisen projektin aloittamista. Kokeile eri paksuisia päällimmäisiä maalikerroksia. Mitä enemmän toiseen kerrokseen on käytetty maalia, sen suuremmilta halkeamat näyttävät.  Tekemällä samaan pintaan eripaksuisia kerroksia tulee lopputuloksesta mielenkiintoinen ja entistäkin ruoheampi. Testaa myös erilaisia viimeistelyitä mm. värillisiä vahoja.

Vinkki 2. Kokeile levittää vaahtomuovitelalla ohut kerros painamatta liikaa, saat isompia krakelointikuvioita.

Vinkki 3. Frensheen metallivärijauheesta tehty metallimaali näyttää upealta krakeloinnin pohjalla! Maalaa ensimmäinen maalikerros metallimaalilla ja päällimmäinen kalkkimaalilla. Esimerkiksi kulta tulee todella kauniisti esille mustan maalin alta.

Koko: 250 ml

Valmistaja: Frenchic, Englanti