Sulje
Search
Close this search box.
-30%
(1 tuotearvio)

Käsityönä tehty pieni Kana joulupallo 4 cm, Brink Nordic

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme.

Kot kot kottarainen. Eikun pikkuinenkäsintehty kana kuusenkoriste!

Varasto loppu

Brink Nordic joulupallot ovat paljon enemmän kuin tavallisia joulupalloja. Ne on valmistettu käsin samoilla perinteisillä menetelmillä kuin joulupallot tehtiin yli 100 vuotta sitten.  Myös tämä pieni kana joulupallo on tehty perinteisellä käsityötaidolla. Valkoinen kana on käsin maalattu ja jokainen onkin oma viehättävä yksilönsä. Kana on vain 4 cm korkea, joten se sopii tavallisen joulukuusen lisäksi koristeeksi myös pieniin pöytäkuusiin.

Joulupallot on pakattu silkkipaperilla pehmustettuun kartonkilaatikkoon. Koristetta voi säilyttää laatikossa joulujen välissä. Koriste toimitetaan ilman ripustusnauhaa. Voit itse kiinnittää ripustuslenkkiin mieleisen silkkinauhan tai läpinäkyvän siiman. Saatavana on myös Brink Nordicin oma kapea punainen silkkinauha.

Joulupallon valmistus alkaa savimallin teolla. Mallista valetaan muotti lasin puhallusta varten. Jokainen lasipallo suupuhalletaan käsityönä ja koristellaan sisäpuolelta ohuella hopeakerroksella. Hopeinnin jälkeen joulukoristeet maalataan käsin pienintä yksityiskohtaa myöden. Jouhinkin joulupalloihin lisätään vielä kimalletta tai pieniä swarowski kristalleja. Lopuksi jokaiseen joulukoristeeseen lisätään metallinen ripustuslenkki ja pieni riippuva Brink Nordic laatta. Brink Nordic joulupalloista on iloa moniksi tuleviksi jouluiksi ja nämä ihanat joulukoristeet voivat siirtyä perintönä sukupolvelta toiselle.

Koko: korkeus 4 cm
Materiaali: lasi ja metalli

  1. Susanna (varmistettu kirjoittaja)

    Tarkasta kuvauksesta huolimatta pieni koko yllätti hieman, mutta todella kaunis! Nopea toimitus.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here

Katso alla olevalta videolta miten Brink Nordic joulupallot valmistetaan: