Käsintehty yrttisaippua Havu, Metsän Emäntä

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Havu-saippua sisältää puhdistavaa kuusenkerkkää ja vihreää savea. Männyn eteerinen öljy hivelee aisteja metsäisellä tuoksullaan.  Saippua on käsintehty luonnollisista ainesosista. Sopii kasvojen, käsien ja koko vartalon pesuun. Saippua on kääritty kauniiseen sammalenvihreään silkkipaperiin.

Sheavoi, auringonkukkaöljy, kookosöljy ja risiiniöljy kosteuttavat ja hoitavat ihoa, sekä antavat saippualle pehmeän vaahdon.

Kuusenkerkkä sisältää runsaasti C-vitamiinia ja sillä on ihoa puhdistavia ja virkistäviä vaikutuksia.

Vihreä savi antaa saippuaan tehokkaan puhdistusominaisuutensa lisäksi myös hellävaraisesti kuorivaa tuntumaa. Tämä saippua saa myös värinsä vihreästä savesta.

Nokkosjauhe tuo kuorivaa ominaisuutta tähän saippuaan sekä antaa väriä.

Varasto loppu

Koko: 70 g
Ainesosat: AAuringonkukkaöljy, vesi, sheavoi, kookosöljy, risiiniöljy, kuusenkerkkä, vihreä savi, nokkosjauhe, männyn eteerinen öljy
Valmistaja: Metsän Emäntä, Tervola

Metsän Emännän yrttisaippuat valmistetaan käsin Lapissa Tervolassa. Saippuat sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia ja ovat myös vegaanisia. Saippuoiden tuoksut ovat 100% eteerisiä öljyjä ja värit tulevat yrteistä tai savista.