Käsintehty yrttisaippua Halla

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Halla-saippua on tehokas epäpuhtaan ihon puhdistaja, joka sisältää siankärsämön kukkia ja aktiivihiiltä. Saippua on käsintehty luonnollisista ainesosista. Ei lisättyä tuoksua. Sopii kasvojen, käsien ja koko vartalon pesuun. Saippua on kääritty kauniiseen hiilenmustaan silkkipaperiin.

Sheavoi, auringonkukkaöljy, kookosöljy ja risiiniöljy kosteuttavat ja hoitavat ihoa, sekä antavat saippualle pehmeän vaahdon.

Siankärsämöpuhdistaa ja sopii erityisen hyvin rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle.

Aktiivihiili puhdistaa erittäin tehokkaasti epäpuhtauksia, kuten rasvaa ja likaa iholta. Sopii hyvin likaista työtä tekeville tai akne-ihon puhdistukseen. Aktiivihiili valmistetaan kookospähkinän kuoresta ja se antaa saippualle mustan värin.

Varasto loppu

Koko: 70 g
Ainesosat: auringonkukkaöljy, vesi, sheavoi, kookosöljy, risiiniöljy, siankärsämöuute, aktiivihiili
Valmistaja: Metsän Emäntä, Tervola

Metsän Emännän yrttisaippuat valmistetaan käsin Lapissa Tervolassa. Saippuat sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia ja ovat myös vegaanisia. Saippuoiden tuoksut ovat 100% eteerisiä öljyjä ja värit tulevat yrteistä tai savista.