-37%

Käsintehty Koivu saippua, Fiini Naturally

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Fiini Naturallyn koivusaippua. Ihana tuoksu tuo mieleen Suomen kesäisen luonnon. Hyvin vaahtoava, hellästi pesevä saippua huuhtoutuu hyvin pois myös viileämmässä vedessä, joten se sopii loistavasti käytettäväksi mökkisaippuaksi. Saippuan mieto tuoksu tulee aidosta koivun eteerisestä öljystä.

Kaikki Fiini Naturallyn saippuat valmistetaan käsityönä kylmäprosessimenetelmällä.  Ne sisältävät ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Saippuoisssa ei ole keinotekoisia väriaineita tai hajusteita. Fiini Naturallyn saippuoissa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta vetävä vaikutus. Teollisesti valmistetuissa saippuoissa glyseriini yleensä poistetaan muun kosmetiikkateollisuuden käyttöön. Käsintehdyt saippuat glyseriiniä sisältävänä ovat hyvin hellävaraisia iholle.

Varasto loppu

Koko: noin 90 g
INCI: Sodium olivate (oliiviöljy), aqua, *sodium cocoate (kookosöljy), sodium rapeseedate (rypsiöljy), *sodium palmate (palmuöljy), solanum tuberosa starch (perunajauho), betula alba (koivun eteerinen öljy), betula pubences leaf (koivun lehti)
Valmistaja: Fiini Naturally, Isokyrö

*luomuraaka-aine

100% biohajoava, ekologinen ja vegaaninen.

Huom. Saippuoissa käytetty palmuöljy on RSPO-sertifioitua sekä luomusertifioitua. Nämä molemmat takaavat palmuöljyn olevan vastuullisesti tuotettua, eikä sen tuottamiseksi ole kaadettu sademetsiä tai muutoin vahingoitettu luontoa.