ALE

Poistuva tuote! Käsintehty Kahvi saippua, Fiini Naturally

7,90  5,00 

Fiini Naturallyn kahvisaippua. Kahvisaippua sopii hyvin puutarhurin käsien pesuun. Saippua sisältää jauhettua kahvia, joka kuorii käsiä hellävaraisesti ja puhdistaa likaisetkin kädet tehokkaasti. Erinomainen keittiösaippua, sillä kahvi poistaa mm. kalan ja sipulin tuoksut käsistä. 

Kaikki Fiini Naturallyn saippuat valmistetaan käsityönä kylmäprosessimenetelmällä.  Ne sisältävät ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Saippuoisssa ei ole keinotekoisia väriaineita tai hajusteita. Fiini Naturallyn saippuoissa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta vetävä vaikutus. Teollisesti valmistetuissa saippuoissa glyseriini yleensä poistetaan muun kosmetiikkateollisuuden käyttöön. Käsintehdyt saippuat glyseriiniä sisältävänä ovat hyvin hellävaraisia iholle.

Varastossa

Koko: noin 90 g
INCI: Sodium olivate (oliiviöljy), aqua, *sodium cocoate (kookosöljy), sodium rapeseedate (rypsiöljy), *sodium palmate (palmuöljy), cofea arabica (kahvi), solanum tuberosa starch (perunajauho).
Valmistaja: Fiini Naturally, Isokyrö

*luomuraaka-aine

100% biohajoava, ekologinen ja vegaaninen.

Huom. Saippuoissa käytetty palmuöljy on RSPO-sertifioitua sekä luomusertifioitua. Nämä molemmat takaavat palmuöljyn olevan vastuullisesti tuotettua, eikä sen tuottamiseksi ole kaadettu sademetsiä tai muutoin vahingoitettu luontoa.