-50%

Poistuva tuote! Juuttinaru peltipurkissa British Bloom, Burgon Ball

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Burgon & Ball puutarhan sidontalanka kauniissa peltipurkissa. Metallipurkissa sidontalanka on aina helposti käden ulottuvilla. Lanka tulee purkin kannessa olevan reiän kautta, joten lankaa on helppo ottaa sopiva määrä. Purkki sisältää 120 m 3-säikeistä juuttinarua.

British Bloom kuosin ihastuttavat daaliat ja pionit ovat kuin suoraan englantilaisesta puutarhasta.  Hehkeät pinkin ja violetin sävyissä kukkivat kukat tulevat upeasti esille syvän mustaa pohjaa vasten. British Bloom kuosin kukkien kuvat ovat peräisin RHS Lindseyn kirjaston vanhoista kukka- ja kasvikuvista.

Varasto loppu

Koko: halkaisija 8 cm, korkeus 12,5 cm
Määrä:
120 m juuttinarua
Merkki: Burgon & Ball, Englanti

Englantilainen Burgon & Ball on tunnettu laadukkaista puutarhatyökaluistaan. Burgon & Ball perusti tehtaan Englannin Sheffieldiin vuonna 1730. Burgon & Ball valmistaa paitsi laadukkaita puutarhatyökaluja myös muita kauniita ja kekseliäitä tuotteita. Läheinen yhteistyö Royal Horticultural Societyn kanssa on tuottanut hienoja mallistoja, joista löytyy ihania lahjoja puutarhanhoitoa harrastavalle.