Sheavoi jalkavoide, Saaren Taika

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Saaren Taika Neem-öljyä ja helokkiöljyä sisältävä tehokas Jalkavoide. Voide vähentää ja ehkäisee kantapäiden halkeilua. Jalkojasi hellivä voide on käsin tehty, vegaaninen ja lisäaineeton. Yalang yalang ja laventelin eteeriset öljyt antavat voiteelle ihanan tuoksun.

Neem-öljy sisältämät hyödylliset rasvahapot ja E-vitamiini mahdollistavat voiteen imeytymisen syvälle ihoon parantaen kuivuuden aiheuttamia kantapäiden halkeamia. E-vitamiinipitoinen Neem-öljy on tehokas myös psoriasiksen aiheuttaman kutinan ehkäisyssä. Antibakteerisena neem-öljy ehkäisee ihoinfektioita. Neem-öljyn käyttö kutiavalla iholla ylläpitää kosteutta ja auttaa kuivan ja vahingoittuneen ihon paranemisessa.
Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa ja on erityisen hyvä mm. psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa. Psoriasiksen aiheuttama ihosolukon nopea lisääntyminen aiheuttaa ihon punoitusta ja kutinaa, helokkiöljyn tiedetään vähentävän näitä oireita. Se vähentää myös tulehduksia, ihon punaisuutta, turvotusta ja ihon arkuutta.

Varasto loppu

Koko: noin 100 ml
Valmistaja: Saaren Taika
Ainesosat:  Karitevoi, Helokkiöljy, Melia Azadirachta Seed Oil, Neemöljy, Ylang Ylang eteerinen öljy, Lavetelin eteerinen öljy

Saaren Taika tuotteet valmistuvat käsityönä luonnon helmassa Särkisalon saaristossa. Raikkaan erilaiset luonnonkosmetiikkatuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja lisäaineettomia. Tuoksuina on käytetty aitoja eteerisiä öljyjä.