-30%

Huonetuoksu Pocket Full of Posies, LoveOlli

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Huonetuoksu etsatussa lasipullossa. Kaunis puinen korkki. tuoksun voimakkuutta voi säädellä tuoksutikkujen määrällä. Huonetuoksu tuo ihanaa tuoksua kotiisi noin kolme kuukautta.

Romanttisen kukkaisessa Pocketful of Posies huonetuoksussa tuoksuvat täyteen kukkaan puhjenneet pionit. LoveOlli huonetuoksut on tehty käsin Englannissa. Tuoksut tulevat hienoista tuoksuöljyistä.

Käyttö:
Ruuvaa puinen korkki auki ja poista muovinen suojakorkki. Ruuvaa puinen takaisin paikoilleen ja aseta tuoksutikut pulloon. Aseta suoralle ja tukevalle alustalle. Kääntele tuoksutikkuja silloin tällöin (käännä ylösalaisin ja aseta kuiva yläpää pulloon).

Varasto loppu

Koko: 100 ml
Merkki: Loveolli

HUOM! Pidä pois lasten ja eläinten ulottuvilta sekä lämmönlähteiden, avotulen ja suoran auringonvalon ulottumattomissa. Voi vahingoittaa lakattuja, maalattuja, vahattuja ja synteettisiä pintoja. Tuoksuöljyt voivat värjätä kankaita, huonekaluja ja tapetteja. Ei nautittavaksi.

SKU PR/01800 Osastot , , Avainsanat ,