Search

Hiomatyyny, monta eri karkeutta (P60, P80, P120 ja P220)

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme.

Kätevä hiomatyyny puun ja metallin hiomiseen. Hiomatyynyn / hiomasienen hiomapinta on valmistettu aluminioksidista ja tyynyn sisus on pehmeää vaahtomuovia. Pehmeä tyyny on mukava pitää kädessä ja se muotoutuu hyvin myös kaarevien pintojen hiomiseen ja kulmiin. Sientä käytetään kuivana. Pestävä ja uudelleen käytettävä. Saatavana monta eri karkeutta, valitse sopiva alasvetovalikosta.

Hiomapaperin karkeuden valinta:

P60 on karkea. Se on hyvä valinta silloin, kun pintaa on tarve hioa enemmän. Sopii esimerkiksi vanhan maalin tai lakan poistoon ja huonokuntoisten pintojen hiontaan. Tällä karkeudella pystyt jopa hieman muotoilemaan pintaa ja poistamaan syvähköjä naarmuja. Karkea tyyny jättää pinnan melko naarmuiseksi ja rouheaksi, joten tee vielä viimeistelyhionta hienommalla, esimerkiksi P120 tyynyllä.

P80 on keskikarkea. Tämä on usein sopiva aloituskarkeus puisten kalusteiden ja esineiden hiontaan. Tällä karkeudella voit poistaa ohuehkoja maalikerroksia ja tasoittaa pieniä epätasaisuuksia. Viimeistele hionta lopuksi vielä karkeudella P120. Sopii myös metallin hiontaan.

P120 on keskihieno. Sopiva karkeus hionnan viimeistelyyn ennen maalausta. Sopii myös hyväkuntoisen maali- tai lakkapinnan karhentamiseen ennen maalausta tartuntapinnan parantamiseksi.

P220 on hieno. Tämä karkeus sopii esimerkiksi kevyeen välihiontaan maalauskerrosten välillä sekä erilaisten kulutusten ja efektien tekemiseen. Hyvä karkeus myös askarteluihin esimerkiksi paperin kulutukseen ja sapluunamaalausten ja siirtokuvien reunojen kevyeen hiontaan.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

SKU PR/04390P Osastot ,

Koko: 10 x 7 x 2,5 cm
Eri karkeuksia: P60, P80, P120 ja P220
Merkki: Wurth

Lisätiedot

karkeus

P60 (karkea), P80 (keskikarkea), P120 (keskihieno), P220 (hieno)