Garden Girl sadonkorjuukori Classic Cherry

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Garden Girl kokoontaitettava pyöreä sadonkorjuukori. Kaunis ja monikäyttöinen. Päällinen vedenpitäväksi käsiteltyä puuvillaa ja pohja kaunista hengittävää rottinkia. Poimi koriin syksyn omenasato tai kerää koriin kauppa- ja toriostoksesi. Toimii mainiosti myös sienikorina.

Kokoontaittuva kuri menee pieneen tilaan ollessaan käyttämättömänä. Korin päällikangas on kaunista viininpunaista kukkakuviollista puuvillakangasta, joka on käsitelty vedenpitäväksi. Korissa on tekonahkainen kantokahva. Korissa on D-rengas, johon voit kiinnittää vaikka avaimen tai kännykkäpussin. Korin halkaisija on 27 cm ja korkeus 24 cm.

HUOM! Kuvissa näkyvä sieniveitsi ja pussi eivät kuulu hintaan.

Varasto loppu

Koko: halkaisija 27 cm ja korkeus 24 cm
Materiaali: 100 % puuvilla, käsitelty vedenpitäväksi. Kahva tekonahkaa ja pohja rottinkia.
Valmistaja: Garden Girl

Ruotsalaisen Garden Girlin mallisto on täynnä kauniita ja käytännöllisiä puutarhavaatteita ja -asusteita. Ihanan romanttiset kukkakuviot hurmaavat Garden Girlin perustajan Petra Maisonin suunnittelemissa puutarhakäsineissä, esiliinoissa ja muissa puutarha-asusteissa. Puutarhanhoito ei ole vain harrastus, se on elämäntyyli!