Flower Girl Puutarhakengät, jäljellä koko 37

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Mukavat ja kauniit ruusukuviolliset puutarhakengät. Kiva kesäinen vaihtoehto kumisaappaille. Kengät on helppo sujauttaa jalkaan puutarhatöihin lähtiessä. Pohjassa on karkea kuviointi liukastumisien estämiseksi. Kenkien päällimateriaali on kumia ja vaaleanpunainen vuori puuvillaa.

Briersin Flower Girl kuosi on saanut inspiraation englantilaisesta ruususta. Flower Girl on ajaton, tyylikäs ja hillityn romanttinen. Flower Girl kuvion on suunnitellut englantilainen taiteilija Julie Dodsworth. Julie asuu ja tekee taidetta Calamity Jane nimisellä kanavaveneellään. Hän käyttää maalauksissaan perinteistä 1800-luvun tekniikkaa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Koot: 37 (sisämitta n. 23,8cm), 38 (sisämitta n. 24,3cm) ja 39 (sisämitta n. 25,1cm)
Materiaali:
ulkopuoli kumia, sisäpuoli 100% puuvilla
Merkki: Briers

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto, jota myydään maailman ympäri.