-50%

Al Fresco kalkkimaali Parma Violet 250 ml, Frenchic

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

250 ml purkilla maalaat esimerkiksi pienen huonekalun, kuten pikkupöydän tai pienen lipaston. Parma Violet on vaalea violetti / vaalea laventeli väri. Se on saanut nimensä italialaisista harvinaisista Parma orvokeista. Kaunis väri esimerkiksi puutarhan ja kodin pieniin koriste-esineisiin ja huonekaluihin. Väri tulee erityisen kauniisti esille valkoista taustaa vasten. HUOM! Uutta pikkupurkkia ei ole tuotekuvassa.

Frenchic Al Fresco on ihan uudenlainen kalkkimaali, jota voit käyttää myös ulkona! Frenchic Al Fresco sarjan maalit kestävät hyvin lämpötilanvaihtelua ja kosteutta. Al Fresco sopii mainiosti esimerkiksi pihakalusteiden, puutarhan koristeiden ja ulko-ovien maalaamiseen. Maali on paksua, hyvin peittävää ja riittoisaa. Al Frescoa ja muita Frenchic kalkkimaaleja voi käyttää turvallisin mielin myös lastenhuoneessa ja leluissa sekä muualla sisätiloissa, sillä ne on EN71-3 sertifioitu (leluturvallisuus standardi).

Lue lisää Al Frescosta sekä maalin käyttöohjeet!

Varasto loppu

Koko: 250 ml metallipurkki
Riittoisuus: noin 10 m2 / litra (250 ml purkki riittää noin 2,5 m2 per kerros)
Valmistaja: Frenchic, Englanti

HUOM! Värit saattavat näyttää erilaisilta eri näytöillä.