Search

Kanelimamma

Lahjaksi itselle tai ystävälle

Kanelimamma on kotimainen yritys. Kanelimamman tuotteilla on lämmin sydän ja hyvää mieltä antava vaikutus. Kanelimamman tuotteet ovat niin kauniita, että niitä on ihana antaa lahjaksi. Itselle tai ystävälle. Tuotteet on pakattu ekologisiin paperipusseihin ja pakkauksissa on ripaus mummolatunnelmaa.

Rakkaudella Kanelimammalta

Kanelimamma Hanne toivoo, että Kanelimamman tuotteet löytävät kodin niistä myymälöistä, joissa on hyvä olla. Joissa tuotteet viihtyvät ja naapurit ovat kauniita ja asiakkaat hymyileviä. Ja että moni pysähtyisi tässä kiireisessä arjessa, palaisi hetkeksi lapsuusmuistoihin ja antaisi aikaa lähimmäisille vaikka yhdessä leipomisen myötä.

Vanhan ajan voitoffee

Kanelimamman GLUTEENITON toffee on ainutlaatuista ja se valmistetaan yksinoikeudella Kanelimammalle pienessä, perheomisteisessa makeistehtaassa Keski-Euroopassa Kanelimamman omalla reseptillä. Kanelimamma halusi valmistaa toffeeta, joka on tehty aidosta voista ja jossa ei ole käytetty palmuöljyä. Toffeet pakataan käsin Suomessa kauniisiin pakkauksiin, jotka on suunniteltu Suomessa.

Ihana aito maku

Kanelimamman toffeen maku on ihana, aito, suussa sulava ja monelle siitä tulee oma lapsuus mieleen.  Toffeen koostumus on pehmeä ja hampaisiin tarttumaton, joten tämä herkku sopii hyvin myös lapsille ja iäkkäämmille herkuttelijoille.

Puutarhurin Majan puoti on Kanelimamman jälleenmyyjä

Joulutoffeen ja muut Kanelimamman jouluherkut löydät tampereen varastopuodilta ja verkkokaupasta.

It seems we can't find what you're looking for.