Lahjaksi itselle tai ystävälle

Kanelimamma on kotimainen yritys. Kanelimamman tuotteilla on lämmin sydän ja hyvää mieltä antava vaikutus. Kanelimamman tuotteet ovat niin kauniita, että niitä on ihana antaa lahjaksi. Itselle tai ystävälle. Tuotteet on pakattu ekologisiin paperipusseihin ja pakkauksissa on ripaus mummolatunnelmaa.

Rakkaudella Kanelimammalta

Kanelimamma Hanne toivoo, että Kanelimamman tuotteet löytävät kodin niistä myymälöistä, joissa on hyvä olla. Joissa tuotteet viihtyvät ja naapurit ovat kauniita ja asiakkaat hymyileviä. Ja että moni pysähtyisi tässä kiireisessä arjessa, palaisi hetkeksi lapsuusmuistoihin ja antaisi aikaa lähimmäisille vaikka yhdessä leipomisen myötä.

Vanhan ajan voitoffee

Kanelimamman GLUTEENITON toffee on ainutlaatuista ja se valmistetaan yksinoikeudella Kanelimammalle pienessä, perheomisteisessa makeistehtaassa Keski-Euroopassa Kanelimamman omalla reseptillä. Kanelimamma halusi valmistaa toffeeta, joka on tehty aidosta voista ja jossa ei ole käytetty palmuöljyä. Toffeet pakataan käsin Suomessa kauniisiin pakkauksiin, jotka on suunniteltu Suomessa.

Ihana aito maku

Kanelimamman toffeen maku on ihana, aito, suussa sulava ja monelle siitä tulee oma lapsuus mieleen.  Toffeen koostumus on pehmeä ja hampaisiin tarttumaton, joten tämä herkku sopii hyvin myös lapsille ja iäkkäämmille herkuttelijoille. Kanelimamman mielestä vanhan ajan voitoffee on parasta toffeeta Suomessa, mutta jokaisella on tietenkin oma makunsa.

Puutarhurin Majan puoti on Kanelimamman jälleenmyyjä

Suosittu joulutoffee ja muut herkulliset toffeet saapuvat taas Puutarhurin Majan verkkopuotiin ja Tampereen varastopuotiin loka-marraskuussa. Toffeita on kahta makua: perinteinen voitoffee ja ripauksella kanelia maustettu kanelitoffee. Vuoden 2019 uutuutena choco suklaatryffelit!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.