Candle Light Story – Tuoksujen Tarinaa

Candle Light Storyn tuotteet tehdään käsityönä Nurmijärvellä. Candle Light Storyn tarina alkoi Anninan valmistamista soijavahakynttilöistä, joissa on tunnelmallisesti rätisevä puusydän. Nyt ihanan tuoksuinen tuoteperhe on kasvanut ihastuttavilla kodinhoitotuotteilla. Candle Light Storyn Annina tekee työtään ja tuotteitaan rakkaudella. Nauti tunnelmasta ja anna uusien tarinoiden syntyä!

Käsintehdyt ja ekologiset tuotteet

Candle Light Storyn tuotteet ovat paitsi kauniita ja ihanan tuoksuisia myös ekologisia ja turvallisia. Tuotteiden raaka-aineet ovat yksinkertaisia ja tarkoin valittuja. Tuoksuina on käytetty eteerisiä öljyjä ja ftalaattivapaita tuoksuöljyjä. Siivoussaippuat ja pyykkietikat ovat myös toimivia ja tehokkaita! Candle Light Story tuo kotiisi raikkaan tuulahduksen puhtautta ja laadukkaita tuoksuja sekä ripauksen luksusta elämääsi.

Candle Light Story tuotteet verkkokaupastamme!

Candle Light Storyn tuotteita myyvät ihanat pienet erikoisliikkeet. Puutarhurin Majan puoti on Candle Light Story tuotteiden jälleenmyyjä. Verkkokaupastamme löydät Candle Light Storyn tuoksukynttilät, pyykkietikat, siivoussaippuat, imurointipuuterit ja siivoussuihkeet.

http://www.candlelightstory.com

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.