Pop up

Tältä sivulta löydät tietoa Puutarhurin Majan POP UP -tapahtumista. Meillä ei ole enää kivijalkaliikettä vakituisilla aukioloajoilla, mutta pidämme muutaman kerran vuodessa POP UP -puotia Tampereen Hervannassa ja ajan salliessa osallistumme myös muihin tapahtumiin.

Myös POP UP -puodin aukiolon ulkopuolella on mahdollista tulla ostoksille pieneen toimistopuotiin sopimalla ajan etukäteen. Tapahtumien ulkopuolella valikoima on hyvin rajattu. Toimistolta löytyy tällä hetkellä talolyhdyt, book nookeja, Invase kukkatukia, tiilimuotteja ja pieni valikoima muita tuotteita. HUOM! Verkkokaupan koko varasto sijaitsee Turussa, joten verkkokauppaostoksia ei ole mahdollista noutaa Tampereelta (tällä hetkellä nouto ei ole mahdollinen myöskään Turusta).

JOULU POP UP!

Puutarhurin Maja ja Kasvikupla Joulu POP UP

1.-22.12.2023

Avoinna:
KE-SU klo 12-18

Kanjoninkatu 17, 33720 Tampere

Tervetuloa ihanille jouluostoksille! Joulu POP UP on täynnä kivoja joululahjoja ja jouluista tunnelmaa. Puutarhurin Majan lisäksi tässä POP UP tapahtumassa on mukana myös kasvien ystävien Kasvikupla verkkokauppa!

HUOM! Koko verkkokauppojemme valikoimaa emme saa mahtumaan mukaan, mutta voit toivoa etukäteen tuotteita mukaan POP UP tapahtumaan laittamalle meille viestiä:

Puutarhurin Maja: minna@puutarhurinmaja.fi
Kasvikupla: sari@kasvikupla.fi

Puutarhurin Majan POP UP -puoti ja toimisto sijaitsevat Tampereella Pohjois-Hervannassa osoitteessa Kanjoninkatu 17 (Hervannan jäähallin vieressä). Tila on TOAS Kanjoni asuinkerrostalon pohjakerroksessa sijaitseva liiketila. Sisäänkäynti on eri puolelta taloa kuin asuinrappuihin. Sisäänkäynti löytyy Kanjoninkadun varresta pienen nurkan takaa.

Puutarhurin Maja
Kanjoninkatu 17
33720 TAMPERE

HUOM! POP UP -tapahtumien ulkopuolella vierailut toimistolla vain sopimuksen mukaan!

SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI:

Paikalle pääsee helposti myös julkisilla. Linjan 13 linja-autopysäkki on ihan vieressä ja ratikkapysäkille on matkaa noin 400 m. Hervantaan on hyvät kulkuyhteydet juna-asemalta, joten julkisilla on mahdollista tulla ostoksille vähän kauempaakin.

Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy Kanjoninkadun varresta. HUOM! 15.11.-30.4. kadun varressa on voimassa talvikunnossapitopysäköinti, jolloin pysäköinti on sallittu vuoropäivin vain toiselle puolelle katua. Pysäköinnistä löydät lisätietoa Tampereen kaupungin pysäköintipaikat kartalla sivuilta.

ESTEETTÖMYYS:

Tila ei valitettavasti ole esteetön. Sisäänkäynnin yhteydessä ulkona on korkea rappunen. Ota yhteyttä etukäteen, jos haluat nähdä tuotteita ja korkea porras sisäänkäynnissä on sinulle esteellinen. Tulen mielelläni pitämään pienen esittelyn tuotteista myös ulos sovittuna ajankohtana.

MENNEET TAPAHTUMAT:

9.9.2023
Mini POP UP, Tampere Kanjoninkatu

4.6.2023
Viinikan omakotiyhdistyksen puistokirppis, Tampere Viinikka

5.-7.5.2023
Kevät POP UP Kasvikuplan kanssa, Tampere Kanjoninkatu

11.-12.3.2023
Kukkatalon Kevätmarkkinat, Tampere Lahdesjärvi