Korut

Fable England korut

Fable England valmistaa ihania eläinaiheisia ja kasviaiheisia koruja. Koruissa on lämminhenkistä Cottage Core -tunnelmaa Englannin maaseudulta. Rintakorut, kaulakorut ja korvakorut tuovat asuihin helposti uusia iloisia ja kauniita yksityiskohtia.

Fable England koruista löytyy mm. pupu, bambi, orava, siili, kettu, kissa, hevonen, perhonen ja pöllö aiheisia koruja. Selaa valikoimaa ja löydä omat suosikkisi!

korujen materiaalit ja hoito-ohjeet

Materiaalit

Fable England korut on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Korut on tehty aidolla kullalla päällystetystä messingistä ja sinkkipohjaisesta metallista. Korvakorujen tapit on valmistettu kirurginteräksestä. Korujen kauniisti kiiltävä “emalipinta” on tehty hartsista. Jokainen koru on käsin maalattu ja viimeistelty. Korut eivät sisällä nikkeliä.

Hoito- ja käyttöohjeet

Fable England korut ovat kullalla päällystettyjä ns. pukukoruja ja on normaalia että kultaus kuluu ajan kanssa. Kullattu koru ei pidä vedestä, puhdistusaineista tai hiestä. Pitääksesi korusi pidempään kultaisena ota koru pois kuntoillessasi ja mennessäsi saunaan, suihkuun tai uimaan. Vältä korun joutumista kosketuksiin kosmetiikan kanssa (mm. rasvat ja hajuvedet). Kun korut eivät ole käytössä, säilytä niitä kuivassa paikassa esimerkiksi korurasiassa tai korupussissa, siten että korut eivät pääse hankaamaan toisiinsa.

pakkaukset

Kauniit pakkaukset

Fable England korut on pakattu kauniisin pakkauksiin. Suurin osa koruista toimitetaan pienessä pahvilaatikossa. Rasian sisällä koru on sujautettu pieneen pussukkaan. Pakkauksen ulkonäkö vaihtelee korun mallista ja erästä riippuen. Pieni osa koruista on pakattu ikkunalliseen pahvipakkaukseen. Korun tuotetiedoissa kerrotaan kummassa pakkaustyypissä koru toimitetaan.

Koru lahjaksi

Korut sopivat loistavasti myös lahjaksi. Fable England korut ovat tavallisesta tarjonnasta hieman poikkeavia ja ilahduttavat taatusti mm. eläinten ystäviä, puutarhaharrastajia tai vintage tyylisistä asioista pitäviä. Kauniissa rasiassa toimitettava koru on kiva antaa lahjaksi.

laukut ja huivit

Laukut ja huivit

Fable Englandin tuotevalikoimasta löydät myös kauniit ja erikoiset laukut ja huivit. Koristeluissa ja kuvioinneissa toistuvat koruista tutut eläimet ja kukat. Laukut ja kukkarot on valmistettu pehmeästä ja laadukkaasta tekonahasta ja kankaasta, joten ne sopivat myös vegaaneille.

Hiuskorut

Valikoimassa in myös ihanat vintagehenkiset hiusrusetit, scrunchiet ja hiuspannat.