Ib Laursenin talolyhdyt

ib laursen talolyhty keltainen

Talolyhdyistä voit koota oman pienen miniatyyrikyläsi. Lyhyessä ajassa hitiksi nousseet Ib Laursenin talolyhdyt ovat saaneet lisää uusia värejä ja malleja. Uusissa lyhdyissä on on myös keväisempiä ja pastellisempia värejä. Ihan uutena on tullut My Home Town sarja, jonka lyhtytalot ovat kuin pienestä maalaiskylästä!

Loppuunmyytyjä keraamisia talolyhtyjä on tulossa lisää 2022 kevään ja kesän aikana. Saatavuusessa on ollut haasteita ja kaikki saamamme erät on myyty loppuun hetkessä. Varmaa tarkkaa aikataulua lyhtyjen saapumiselle tai saamaamme lyhtyjen määrää ei pysty vielä sanomaan, joten tällä kertaa emme voi ottaa etukäteisvarauksia lyhdyistä. Seuraa Facebook ja Instagram tilejämme ja liity uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat tiedon heti kun lyhtyjä saapuu varastoon.

Tutustu lyhtyihin jo ennakkoon alla olevista linkeistä. Lyhtyjen ryhmäkuvasta näet kätevästi lyhtyjen mittasuhteet verrattuna toisiin lyhtyihin. Näin sinun on helpompi suunnitella omaa talolyhtykokoelmaasi.

nyhavn talolyhdyt:

värikkäät ib laursen talolyhdyt

Nyhavn kokoelmaan kuuluu kuusi värikästä talolyhtyä. Tämä on Ib Laursenin ensimmäinen vuonna 2021 julkaistu lyhtysarja. Nyhavn on Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa sijaitseva värikkäsitä taloistaan tunnettu 1600-luvulta peräisin oleva satama-alue.

Sarjan eri korkuisista talolyhdyistä muodostuu mielenkiintoisen vaihteleva ja estettinen kokonaisuus.

nyhavn II talolyhdyt:

uudet talolyhdyt

Nyhavn talolyhdyt saivat jatkoa keväällä 2022 uudesta Nyhavn II sarjasta. Talolyhdyissä on keväisen raikkaita värejä. Suloiset vaaleanpunaiset talolyhdyt ovat täyttäneet monen lyhtyhaaveilijan väritoiveen. Keltainen ja pullonvihreä talolyhty sopivat erityisen kauniisti yhteen viherkasvien kanssa.

my home town talolyhdyt:

talolyhty kylä ib laursen

Ib Lausenin talolyhdyt saivat uuden hieman erilaisen sarjan!  My Home Town talolyhdyt ovat kuin pienestä maalaiskylästä! Pehmeän värisissä talolyhdyissä on kauniit tiilikuvioiset katot, viehättäviä kattolyhtyjä ja hauskan näköiset kivijalat.