Mukavia ostoshetkiä!

Minna

XALA KASTELUKANNUT

Näitä on odotettu!

Xalan halutut Lungo ja Butler kastelukannut ovat vihdoinkin kaikkien saatavilla! Aiemmin Lungoja on saanut suomesta vain muutamasta kivijalkaliikkeestä, mutta nyt näitä herkullisia kastelukannuja saa myös verkkokaupasta.

Kannut saapuivat juuri puodille ja ensimmäisestä erästä mustat isot kastelukannut myytiin loppuun jo ennakkoon! Muita värejä löytyy vielä varastosta. Uusi erä on tulossa myöhemmin keväällä maalis-huhtikuussa. Voit varata omasi ennakkoon laittamalla sähköpostia: minna@puutarhurinmaja.fi.

KEVÄÄN uutuuksia

Uutta tulossa!

Kevään ensimmäiset uutuudet ovat jo saapuneet puodille! Puutarhurin Majan sisutustustuotteiden valikoima laajenee ja tulossa onkin monenlaista ihanaa kodin ja puutarhan sisustukseen.

Kauniita kastelukannuja tulee monessa koossa ja värissä. Tekokukkavalikoima kasvaa ja puodille saapuu myös kauniita maljakoita ja ruukkuja. Materiaaleissa ihastuttavat mm. valurauta, sinkki, sametti ja rustiikkinen puu.

ALE!

ALE!

Uusia julisteita on tulossa ja nyt löytyy valikoimasta poistuvia kasvijulisteita alennetulla hinnalla! 18 x 24 cm kokoiset 3,90 €, 35 x 50 cm kokoiset 6,90 € ja 50 x 70 cm kokoiset 9,90 €.

Löytölaatikossa myös paljon muita löytöjä edullisesti. Esimerkiksi toffeeta ja suklaata 1 € /kpl. Kurkkaa löytölaatikkoon!

Kauniit kasvitaulut

Opetustaulujen nostalgiaa

Ihastuin näihin kasvijulisteisiin ensinäkemältä! Sköna Tingin 18 x 24 cm kokoiset kasvitaulut olivatkin ihan ensimmäisiä tuotteita, joita otin verkkokauppaani myyntiin. Sen jälkeen valikoima on kasvanut valtavasti. Nyt meiltä löytyy monen kokoisia julisteita ja valtavasti eri aiheita kukista eläimiin.

tampereen varastopuoti

Tervetuloa varastopuodille!

Puutarhurin Majan verkkokaupan varastopuoti on avannut ovensa Tampereen Hervannassa osoitteessa Hepolamminkatu 36 C 2. Puodista on ostettavissa koko verkkokaupan valikoima sekä lisäksi myös muita sesongeittain vaihtuvia ihania tuotteita. Löytöpöydästä löydät edullisesti poistot, mallikappaleet ja II-laadut. Meiltä löydät myös kauniit lahjat itselle ja muille tärkeille.

Katso puodin aukioloajat täältäEtukäteen sopimalla voit tulla ostoksille muulloinkin sinulle sopivana aikana.

Tervetuloa!

frenchic kalkkimaalit

Frenchic kalkkimaalit!

Puutarhurin Majan puodista saat ekologiset, myrkyttömät ja monikäyttöiset Frenchic kalkkimaalit ja maalaustarvikkeet. Meillä on kunnia olla Tampereen ensimmäinen virallinen Frenchic Furniture Paint® jälleenmyyjä.

Sarjasta löytyy ainutlaatuinen Lazy Range kalkkimaali, jossa on vaha valmiiksi mukana! Olen itse aivan erityisen tykästynyt myös Al Fresco sarjan säänkestäviin maaleihin. Al Frescolla voit maalata puutarhan kalusteet ja koristeet ja jopa ulko-ovet!  Sitä voi käyttää turvallisesti myös sisällä kovalle kulutukselle joutuville pinnoille. Ei siis ihan mikä tahansa kalkkimaali!

Puodilta löytyy aina Frenchic Paint® testipurkkeja, joten pääset myös itse kokeilemaan ja ihastumaan maaleihin.

puutarhaan

Kauniit puutarhatyökalut

Tähänkin on helppo ihastua! Burgon & Ballin uusi British Bloom sarja tuo jotain ihan uutta ja ihanaa meille kotipuutarhureille. Pionit ja daaliat suorastaan hehkuvat mustalla pohjalla.

Sarjaan kuuluvat puutarhakäsineet, kauniisti muotoiltu pieni kastelukannu, polvityyny, oksasakset ja kukkasakset kätevissä vyökoteloissa, söpö narupurkki, kätevä säilytyslaatikko sekä istutuslapio ja hara lahjalaatikossa.

kosmetiikka

vihreää savea sisältävä veera suolasaippua

Veera suolasaippua

Verkkokaupastani löytyy myös valikoima ihanaa kosmetiikkaa ja ekosiivoustuotteita. Tähänkin tuotekategoriaan olen valinnut tuotteita, joista pidän myös itse. Yksi suurimmista suosikeistani on Saaren Taika Veera suolasaippua.

Suolasaippua on ikivanha keksintö ja on ihan mahtavaa, että se on taas löydetty uudelleen. Veera sisältää hoitavan suolan lisäksi kuorivaa kauraa ja puhdistavaa vihreää savea. Pehmeä ja runsas vaahto pesee hellästi. Saippua on lisäksi ällistyttävän riittoisa!

Tuoteryhmät

“Heippa! Olen Minna Puutarhurin Majalta. Voit tavata minut puodin sivuilla myös tämän piirroshahmon muodossa. Kerron omia kokemuksiani ja annan vinkkejä tuotteiden käyttöön.

PS. Jos haluat kuulla lisää puodista ja tutustua meihin vähän enemmän, kurkkaa ihmeessä tänne. Mukavaa päivänjatkoa!”