Kaikkea ihanaa kotiin ja puutarhaan!

  • Toimitus Posti- / Matkahuollon pakettina 6,90 €
  • Yli 100 € tilauksille ILMAINEN toimitus
  • Tervetuloa myös Tampereen varastopuodille!

Mukavia ostoshetkiä!

Minna

tuoteryhmät

Kätevä uutuus, kukkatuki!

Kätevä kukkatuki auttaa luomaan uusia kauniita kukka-asetelmia Aalto-maljakkoon! Kun käytössä on kukkatuki, maljakon ei tarvitse olla aivan täynnä kukkia näyttääkseen hyvältä.

Maljakkotukia on saatavana kolmessa koossa. Koko L sopii isoimpaan Aalto-maljakkoon. Tukea voi käyttää myös muiden valmistajien maljakoissa. Tosi kiva lahjaidea!

xala kastelukannut

Näitä on odotettu!

Xalan halutut Lungo ja Butler kastelukannut ovat vihdoinkin kaikkien saatavilla! Aiemmin Lungoja on saanut suomesta vain muutamasta kivijalkaliikkeestä, mutta nyt näitä herkullisia kastelukannuja saa myös verkkokaupasta.

Lungo kastelukannuja löytyy kahta eri kokoa ja kolmea väriä. Isompi 12 litrainen kannu sopii hyvin puutarhaan, lavatarhaan ja kasvihuoneeseen. Pienempi 8 litrainen on on kuin kotonaan parvekkeella ja terassilla kesäkukkien kastelussa.

Kauniit kasvitaulut

Opetustaulujen nostalgiaa

Ihastuin näihin kasvijulisteisiin ensinäkemältä! Sköna Tingin 18 x 24 cm kokoiset kasvitaulut olivatkin ihan ensimmäisiä tuotteita, joita otin verkkokauppaani myyntiin. Sen jälkeen valikoima on kasvanut valtavasti. Nyt meiltä löytyy monen kokoisia julisteita ja valtavasti eri aiheita kukista eläimiin.

Frenchic kalkkimaalit

Frenchic kalkkimaalit!

Puutarhurin Majan puodista saat ekologiset ja monikäyttöiset Frenchic kalkkimaalit ja maalaustarvikkeet. Meillä on kunnia olla Tampereen ensimmäinen virallinen Frenchic Furniture Paint® jälleenmyyjä.

Sarjasta löytyy ainutlaatuinen Lazy Range kalkkimaali, jossa on vaha valmiiksi mukana! Olen itse aivan erityisen tykästynyt myös Al Fresco sarjan säänkestäviin maaleihin. Al Frescolla voit maalata puutarhan kalusteet ja koristeet ja jopa ulko-ovet!  Sitä voi käyttää turvallisesti myös sisällä kovalle kulutukselle joutuville pinnoille. Ei siis ihan mikä tahansa kalkkimaali!

Puodilta löytyy aina Frenchic Paint® testipurkkeja, joten pääset myös itse kokeilemaan ja ihastumaan maaleihin.

“Heippa! Olen Minna Puutarhurin Majalta. Voit tavata minut puodin sivuilla myös tämän piirroshahmon muodossa. Kerron omia kokemuksiani ja annan vinkkejä tuotteiden käyttöön.

PS. Jos haluat kuulla lisää puodista ja tutustua meihin vähän enemmän, kurkkaa ihmeessä tänne. Mukavaa päivänjatkoa!”