Sulje
Search
Close this search box.
(1 tuotearvio)

Polvipehmuste rikkaruohojen kitkentään British Bloom, Burgon & Ball

34,90 

Burgon & Ball polvityyny puutarhatöihin. Polvipehmuste tekee rikkaruohojen kitkennästä vieläkin mukavampaa! Polvien alle laitettava paksu tyyny suojaa myös huosujasi kastumiselta ja likaantumiselta. Pehmustetta voi käyttää myös istuinalusena vaikka yleisötapahtumissa. Pehmusteessa on kaunis  kukkakuvio ja käytännöllinen ripustuskahva.

Polvipehmusteen uloin täyte on ihanan pehmeää ja palautuvaa memory foamia. Pehmusteen sisin kerros on napakkaa EVA foamia, jota käytetään myös esimerkiksi kenkien pohjallisissa ja elintarvikepakkauksissa. Polvityyny on päällystetty vedenpitävällä neopreenillä ja uloin kuviollinen kerros on mukavan tuntuista, nopeasti kuivuvaa ja joustavaa polyamidia.

British Bloom kuosin ihastuttavat daaliat ja pionit ovat kuin suoraan englantilaisesta puutarhasta.  Hehkeät pinkin ja violetin sävyissä kukkivat kukat tulevat upeasti esille syvän mustaa pohjaa vasten. British Bloom kuosin kukkien kuvat ovat peräisin RHS Lindseyn kirjaston vanhoista kukka- ja kasvikuvista.

Puutarhurin Majan blogiarvonnassa kneelerille eli polvityynylle keksittiin hauskoja suomenkielisiä nimiä. Tässä muutama: konttari, polvipehmiö, polvistin, polveke, polvilappo, pehmis, pemmu, lumpiolätkä ja polvien ilo eli polvilo. 🙂

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Koko: 50cm x 30cm x 5cm
Materiaali: Sisusta EVA foam ja Memory foam. Päällinen neopreeni ja polyamidi
Valmistaja: Burgon & Ball

  1. Tea Toivanen (varmistettu kirjoittaja)

    Ihan paras polvipehmuste puutarhatyöskentelyyn. Helppo käyttää ja siirtää, mutta silti tarpeeksi paksu suojaamaan polvet. Upea kuosi.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here