ENNAKKOTILAUS, Toimitus huhtikuun alussa! Lungo kastelukannu Musta 12 litraa, Xala

42,00 

HUOM! Ensimmäinen erä mustia Lungoja myytiin loppuun jo ennakkoon. Uusi erä on tulossa huhtikuun alussa. Voit tilata omasi jo nyt, kastelukannu toimitetaan huhtikuun alussa. Jos samalla tilauksella on muita tuotteita, koko tilaus toimitetaan yhdellä kerralla kun kannut saapuvat varastollemme.

Lungo kastelukannusta on jo muodostunut klassikko! Nyt nämä halutut kastelukannut ovat vihdoinkin saatavana helposti koko Suomeen Puutarhurin Majan verkkokaupasta. Väri on tyylikäs ja ajaton musta. Lungon on suunnitellut Belgialainen suunnittelija Davy Grosemans. Kastelukannun kaunis ja erikoinen muoto on saanut inspiraation kahvipannusta. Lungo on paitsi kaunis myös mukava käyttää. Kannussa on kaksi tukevaa kahvaa. Kannun tilavuus on 12 litraa, joten sillä on mukava kastella paljon vettä vaativat kohteet, kuten kasvihuone- ja laatikkoviljelmät. Lungo on parhaimmillaan kovassa työssä ja kaunistaa puutarhaa myös levätessään.

Materiaali on kevyttä, kestävää, kovaa ja joustavaa HDPE-muovia, jolla on hyvä iskunkestävyys myös alhaisissa lämpötiloissa. Kolme väriä. Saatavana myös pienempi 8 litrainen malli. HUOM. Ei sisällä suutinta.

Varastossa

Koko: 46 x 26 x 43 cm
Vetoisuus: 12 litraa
Materiaali: HDPE-muovi (korkeatiheyksinen polyeteeni)
Merkki: Xala