Search

Kukkasakset ja vyökotelo lahjapakkaus British Bloom, Burgon & Ball

25,90 

Kaunis lahjasetti puutarhaharrastajalle. Burgon & Ballin kukkasaksien terävät ja ohuet terät leikkaavat siististi ja tarkasti. Ne sopivat hyvin leikkokukkien leikkaamiseen ja muuhun tarkkaan työskentelyyn. Kukkasakset kulkevat mukana puutarhassa kauniissa British Bloom kuosisessa kotelossa. Kotelon takana on lenkki, josta sen voi kiinnittää vaikka vyöhön.

British Bloom kuosin Ihastuttavat daaliat ja pionit ovat kuin suoraan englantilaisesta puutarhasta.  Hehkeät pinkin ja violetin sävyissä kukkivat kukat tulevat upeasti esille syvän mustaa pohjaa vasten. British Bloom kuosin kukkien kuvat ovat peräisin RHS Lindseyn kirjaston vanhoista kukka- ja kasvikuvista.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Koko: saksien pituus 19 cm
Rasian koko: 23.5cm x 16.5cm x 2.5cm
Merkki: Burgon & Ball

Englantilainen Burgon & Ball on tunnettu laadukkaista puutarhatyökaluistaan. Burgon & Ball perusti tehtaan Englannin Sheffieldiin vuonna 1730. Burgon & Ball valmistaa paitsi laadukkaita puutarhatyökaluja myös muita kauniita ja kekseliäitä tuotteita. Läheinen yhteistyö Royal Horticultural Societyn kanssa on tuottanut hienoja mallistoja, joista löytyy ihania lahjoja puutarhanhoitoa harrastavalle.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here