Sulje
Search
Close this search box.

Kenzan kukkasiili pieni 34 mm, Hanataba

12,90 

Varastossa

Kenzan kukkasiili pieni 34 mm, Hanataba on lisätty toivelistallesi
Kenzan kukkasiili pieni 34 mm, Hanataba on lisätty toivelistallesi

Kenzan, tutummin kukkasiili on kätevä apuri Ikebana ja muiden kukka-asetelmien tekoon. Kukkasiilin avulla voit tehdä leikkokukista asetelmia erilaisten maljakkojen lisäksi myös laakeisiin astioihin, maljoihin tai vaikka tarjottimelle. Kukkasiili saattaa olla sinulle tuttu esimerkiksi isoäidin tavaroista. On ollut ilo huomata että tämä kätevä tuote on tullut uudelleen suosituksi.

Kukat pistellään siilin piikkien lomaan. Kukkasiiliin voi tehdä muutaman kukan tai oksan yksinkertaisen ja tarkasti harkitun Japanilaisen Ikebana asetelman tai ihan yhtä hyvin runsaan rönsyilevän barokkityylisen asetelman pöydän keskipisteeksi. Jos haluat tehdä oikein runsaan ja ison asetelman kukkasiilejä voi laittaa yhteen maljakkoon tai astiaan myös useampia.

Tämä kukkasiili on valikoimamme pienin. Sen halkaisja on 3,4 cm ja siinä on 60 piikkiä, joiden väliin voi asetella kukkia ja oksia. Pienikokoisena se sujahtaa myös pienimpiin maljakoihin. Sitä voi käyttää myös yhdessä isomman kukkasiilin kanssa samassa astiassa tai maljakossa jos halutaan lisärunsautta asetelmiin. Myös tämä pieni siili on tukeva ja pysyy paikoillaan  painavampienkin kukkien ja oksien kanssa.

Kukkasiilissä on kuminen pohja. Se pitää siilin paikallaan eikä naarmuta astiaa. Toimitetaan kauniissa lahjarasiassa.

Hoito-ohje: puhdista käytön jälkeen tiskiharjalla tai hammasharjalla. Laita kuivumaan ylösalaisin pyyhkeen päälle. Yhtäjaksoisessa pitkäaikaisessa käytössä veden alla kukkasiili voi värjäytyä tai värjätä käytettävää astiaa.

Saatavana myös suurempi koko: https://puutarhurinmaja.fi/kauppa/kenzan-kukkasiili-iso-70-mm-271-piikkia-hanataba/

Koko: halkaisija 34 mm
Paino: 80 g
Materiaali: Ruostumaton teräs, kupari ja alumiini sekä kumi
Piikkien lukumäärä: 60 kpl

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here