Saaren Taika – Luonnollista luonnon ehdoilla

Saaren Taika tuotteet valmistuvat käsityönä Särkisalon saaristossa. Ekologiset ja raikkaan erilaiset tuotteet ovat tulos Saaren Taian Johannan liekehtivästä luovuudesta, luonnon arvostuksesta ja palavasta halusta käsillä tekemiseen. Tuotteet eivät sisällä lisäaineita ja kaikki raaka-aineet ovat luonnollisia ja vegaanisia.

Käsintehdyt artesaanisaippuat

Tuhansia vuosia vanhoja saippuareseptejä kunnioittaen ovat syntyneet tämän päivän käyttötarkoituksiin sopivat Saaren Taika artesaanisaippuat, joiden suurena inspiraation lähteenä ovat muinaiset yksinkertaiset saippuareseptit, meri ja saariston henkeäsalpaavan kaunis luonto.

Saippuoiden rosoinen ja yksinkertainen muotoilu antaa toivottua vaihtelua nykypäivän koneteollisuudesta putkahteleville identtisille, sileille ja täydellisen muotoisille saippuoille. Saaren Taika artesaanisaippuat muistuttavatkin meitä entisistä ajoista, jolloin saippuoissa käytetyt raaka-aineet olivat luonnollisia ja yksinkertaisia.

Saaren Taika tuotteet Puutarhurin Majan puodista!

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet erikoisliikkeet. Puutarhurin Majan puoti on Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjä. Verkkokaupastamme löydät mm. kehutun saariston suolasaippuan, suositut voidedeot sekä luonnolliset ja tehokkaat pyykkietikat.

https://www.saarentaika.com/

PyykkietikatSaippuat ja shampootVoiteetDeodorantitKoti ja siivous

Näytetään 1–12 / 33 tuloksesta