Frenchic on englantilainen vuonna 2014 perustettu yritys, josta on nopeasti kasvanut kalkkimaalialan edelläkävijä. Frenchicin tarina sai alkunsa perustaja Pam Gruhnin intohimosta kierrättää vahoja huonekaluja ja luoda niille uusi elämä. Ympäristöystävällisyys, kierrätys ja tekemisen riemu ovat mukana kaikessa Frenchicin toiminnassa ja tuotteissa.

Frenchic kalkki- ja mineraalimaalit ovat monikäyttöisiä ja inspiroivia. Voit luoda niillä aivan uudenlaisia kauniita ja mielenkiintoisa pintoja kotiisi ja puutarhaasi! Frenchiciltä löytyy kolme erilaista kalkkimaalisarjaa sekä seinä- ja listamaalit. Lazy Range maali on aivan uudenlainen kalkkimaali, jossa on vaha mukana. Al Frescoa voi käyttää myös ulkona. Kaikkia Frenchic maaleja voi käyttää turvallisin mielin myös lastenhuoneessa ja leluissa, sillä ne on EN71-3 sertifioitu (leluturvallisuusstarndardi).

Puutarhurin Maja on Tampereen ensimmäinen virallinen Frenchic Furniture Paint jälleenmyyjä. Meiltä saat koko Frenchic tuotevalikoiman (seinämaalit tilauksesta). Voit tulla myös itse testailemaan maaleja varastopuodille.

Lue lisää Frenchic tuotteista!

Frenchic kuvat: Frenchic ja Pappilan Sunday shop.


Kaikki Frenchic tuotteetKalkkimaali Original RangeVahallinen kalkkimaali Lazy RangeKalkkimaali puutarhaan Al FrescoEsikäsittely ja viimeistelyKoristelutekniikatSiveltimet ja oheistarvikkeet

Näytetään 1–12 / 24 tuloksesta