Kaikki alkoi hanskoista

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto, jota myydään maailman ympäri.

Meille jotka rakastamme puutarhanhoitoa

Englannissa Briers on yhä tunnettu puutarhahanskoistaan, mutta mallistoon on tullut muitakin kauniita tuotteita puutarhan hoitoa rakastaville. Briersin ihanat Flower girl ja Orangerie kuosit ovat englantilaisen 1800-luvun tekniikoita maalauksissaan käyttävän taiteilijan Julie Dodsworthin suunnittelemia.

Briers 2018

Briersin vuoden 2018 mallisto on täynnä kauniita ja käytännöllisiä tuotteita: hanskoja, puutarhatyökaluja, kumisaappaita, essuja, laukkuja ja paljon muuta. Briers kiinnittää huomiota eettisyyteen, ekologisuuteen ja laatuun. ”Toivottavasti rakastat niitä yhtä paljon kuin me.” Jackie sanoo.

Näytetään kaikki 12 tulosta