Original - Kalkkimaali

Frenchic Original Artisan Range kalkkimaali on monikäyttöinen, luonnollinen kalkki- ja mineraalimaali puuhuonekaluille. Vesiliukoinen maali on paksua, hyvin peittävää ja riittoisaa, Se on myrkytön ja hajuton, joten sitä on mukava käyttää myös sisätiloissa. Original kalkkimaali on parhaimmillaan käytettynä mielikuvituksellisesti kerroksittain muiden sävyjen, krakelointiaineen, sapluunojen ja värillisten vahojen kanssa sekä decoupage- ja siirtokuvatekniikassa. Kokeile rohkeasti!

HUOM!Frenchic Original kalkkimaali (kuten kaikki tavalliset kalkkimaalit) tarvitsee suojakäsittelyn. Suojaa lopullinen maalattu pinta vahalla tai Frenchic Finishing Coatilla. Kokeile myös Frenchic Lazy Range maalia, jossa on vaha valmiina.

Original värikartta

maalausohjeet ja vinkit

Kokeile ja ihastu!

Kalkkimaalaus on mukaansatempaavaa puuhaa! Frenchic maaleilla aloittelijakin pääsee helposti DIY harrastuksen alkuun. Ennen isojen projektien aloitusta kannattaa rauhassa kokeillen tutustua maaliin ja erilaisiin maalaustekniikoihin.  Harjoitus tekee mestarin ja matkanteko mestariksi voi olla todella hauskaa!

Maalausohje sivuille olen koonnut tietoa Frenchic kalkkimaaleista ja muutamia vinkkejä onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseen.

Original maalit:

It seems we can't find what you're looking for.