Al Fresco - kalkkimaali sisä- ja ulkokäyttöön

Frenchic Al Fresco on ihan uudenlainen kalkkimaali, joka sopii myös ulkokäyttöön! Frenchic Al Fresco sarjan maalit kestävät hyvin lämpötilanvaihtelua ja kosteutta. Maali on paksua, hyvin peittävää ja riittoisaa. Al Fresco on kaunis matta maali, jossa on aavistus himmeää kiiltoa. Maalatusta pinnasta tulee erittäin kestävä, eikä pinta tarvitse lisäsuojaksi vahaa tai lakkkaa, kuten tavanomaiset kalkkimaalit.

Al Fresco sopii mainiosti esimerkiksi pihakalusteiden ja puutarhan koristeiden maalaamiseen. Se sopii erinomaisesti kovalle kulutukselle ja roiskevedelle altistuville pinnoille ja huonekaluille myös sisällä. Al Fresco kalkkimaalilla voit maalata myös ulko-oven ja keittiökaappien ovet!

Al Fresco värikartta

Limited Edition VÄRIT

maalausohjeet ja vinkit

Kokeile ja ihastu!

Kalkkimaalaus on mukaansatempaavaa puuhaa! Frenchic maaleilla aloittelijakin pääsee helposti DIY harrastuksen alkuun. Ennen isojen projektien aloitusta kannattaa rauhassa kokeillen tutustua maaliin ja erilaisiin maalaustekniikoihin.  Harjoitus tekee mestarin ja matkanteko mestariksi voi olla todella hauskaa!

Maalausohje sivuille olen koonnut tietoa Frenchic kalkkimaaleista ja muutamia vinkkejä onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseen.

Al Fresco maalit: