Frenchic kalkkimaalit

Frenchic kalkki- ja mineraalimaalit ovat monikäyttöisiä ja inspiroivia. Voit luoda niillä aivan uudenlaisia kauniita ja mielenkiintoisa pintoja kotiisi ja puutarhaasi! Frenchiciltä löytyy kolme erilaista kalkkimaalisarjaa sekä seinä- ja listamaalit. Sarjoissa on monta kaunista, helposti yhdisteltävää väriä, joista voit myös sekoittaa ihan uusia omia värejäsi! (Suositeltavaa on käyttää sekoituksissa saman sarjan värejä, jotta suojausominaisuudet säilyvät.) Kaikkia Frenchic maaleja voi käyttää turvallisin mielin myös lastenhuoneessa ja leluissa, sillä ne on EN71-3 sertifioitu (leluturvallisuusstarndardi).

Frenchic Original on monikäyttöinen, luonnollinen kalkki- ja mineraalimaali puuhuonekaluille. Original kalkkimaali on parhaimmillaan käytettynä mielikuvituksellisesti kerroksittain muiden sävyjen, krakelointiaineen, sabloonojen, värillisten vahojen kanssa sekä degoupage- ja siirtokuvatekniikassa. Vesiliukoinen maali on paksua, hyvin peittävää ja riittoisaa. Se on myös myrkytön ja hajuton, joten sitä on mukava käyttää myös sisätiloissa. Frenchic Original kalkkimaali (kuten kaikki tavalliset kalkkimaalit) tarvitsee suojakäsittelyn. Suojaa lopullinen maalattu pinta vahalla tai Frenchic Finishing Coatilla.

Frenchic Lazy Range kalkkimaalissa on vaha valmiina! Sitä ei tarvitse erikseen suojata, kuten perinteisiä kalkkimaaleja. Maali on vesipohjainen ja lähes hajuton. Helppokäyttöinen kalkkimaali toimii lähes jokaisella pinnalla, myös ilman pohjamaalia. Maali levittyy kauniisti ja valmiista pinnasta tulee hyvin kulutusta kestävä. Lazy range maali on mattapintainen ja voit halutessasi kiillottaa sen puhtaalla väriäpäästämättömällä kankaalla.

Frenchic Al Fresco on ihan uudenlainen kalkkimaali, jota voit käyttää myös ulkona! Frenchic Al Fresco sarjan maalit kestävät hyvin lämpötilanvaihtelua ja kosteutta. Al Fresco sopii mainiosti esimerkiksi pihakalusteiden, puutarhan koristeiden ja ulko-ovien maalaamiseen. Maali on paksua, hyvin peittävää ja riittoisaa. Al Frescoa voi käyttää myös sisätiloissa kovalle kulutukselle ja roiskevedelle altistuvissa paikoissa, esimerkiksi keittiönkaapinovissa.

Muut tuotteet

Frenchic tuoteperheestä löydät myös laadukkaat siveltimet, värilliset ja kirkkaat vahat, monikäyttöisen Finishing Coat viimeistelysuojan, loistavat metallivärijauheet, sabloonat, krakelointiaineen ja perinteisen englantilaisen Sugar Soap puhdistusaineen maalattaville pinnoille.

Näytetään 1–12 / 164 tuloksesta